[]

dideral

Hayatımda hiç karşılaşmadığım bir durumla karşı karşıyayım aziz dostlarım. Normalde 3 kişiye bir şey anlatırken sesi titreyen ben, iki gün sonra 2 prof 4doç ile mülakata girecem. Hadi yine bi nebze tamam da, bir de ingilizce olacak mülakat. Ben sözde biliyorum ingilizceyi ama konuşmamı gerektirecek bir durum olmamıştı şimdiye kadar. İlk tecrübem bu şekilde olacak yani. Altıma sıçacak kadar heyecan yaparım ben orda.

Araştırmalarım dideral diyor. Gidip bebek bezi alır gibi alabilir miyiz bunu eczaneden? Alamazsak başka bir tavsiyesi olan var mı?

Not: Doktor akrabaya danışılacak merak etmeyin

 
benim bildiğim kadarıyla dideral, kalp çarpıntısını geçirmek için. kız arkadaşım kullanıyor oradan biliyorum. sanırım passiflora daha uygun ihtiyacınız için


  • dwyn  (08.10.11 16:47:10) 
evet bebek bezi alır gibi alabilirsin. 5-6 lira bi şey olması lazım en fazla.

bende biraz yorgunluk hissi yaratmıştı, bi de bacaklarım falan güçsüzleşmişti sanki. bilemiyorum onunla bi ilgisi var mıydı ama sadece günümün uykulu geçtiğini hatırlıyorum :) doktor akrabaya sor tabii ama yarım içmeni tavsiye ederim, ben de bu şekilde tavsiyeyle içmiştim çünkü. herkes öyle demişti :)
  • yazaryan  (08.10.11 17:00:16) 
yazaryan +1 yarım içmek en mantıklısı. bi tane içince feleğin şaşabilir(bende öyle olmuştu)


  • chant  (08.10.11 17:12:17) 
o proflar çatır çatır zıçıyor tuvalette. bi de ımmh ahh diye sesler çıkarıyorlar. uyurken osuruyorlar, burunları tıkandığı zaman rahat nefes alabilmek için burunlarından sümük çıkartıyorlar. kurufasülye yedikleri zaman osurmak için uygun mekan bakınıyorlar. yarısının da ziki kalkmıyor.

bunları düşün.
  • ya ben lan neyse  (08.10.11 17:57:19 ~ 17:57:45) 
dideralden once passiflorayi tavsiye ederim. daha az yan etkisi olacaktir.


  • tom riddle  (08.10.11 18:42:55) 
dideral'den öte tensinor 100 mg öneririm. mülakattan en az 2 saat önce almalısın.


  • kroc  (08.10.11 20:45:56) 
bence yan etkisini öngöremeyeceğiniz bir ilacı ilk kez içip gitmeyin. daha önce denediğiniz ve yan etkisini görmediğiniz bir şey kullanmanız daha mantıklı. kullanmadıysanız da kullanmayın gitsin.

mülakatın ingilizce olması harika, çünkü bu bir şekilde kusurlarınızı örtecektir. (adamların da türk olduğunu ya da ingilizcenin anadilleri olmadığını varsayıyorum) ingilizce sunumları bu yüzden çok severdim, çünkü anlık olarak aklınıza bir şey gelmediğinde hemen topu taca atabileceğiniz bir dil. hemen passive uygulayabilirsiniz mesela, ya da "well.." ile başlayıp soruları geçiştirebilirsiniz. biraz geç ama 2 gün boyunca sıklıkla ingilizce cümleler kurmaya çalışın içinizden. "buzdolabı da bomboş" diyecekseniz ingilizce söyleyin mesela..

boşverin ilacı falan; düşünün ki ishal falan oldunuz ya da başınız dönüyor mülakatta, heyecansız olsanız bile kesinlikle daha kötü hissedeceksiniz. öte yandan heyecan iyidir, yaratıcı cümleler kurmanızı sağlar..
  • pozzecco  (08.10.11 22:13:44) 
dideral heyecan taşikardisine çok iyi gelen bir ilaç, zaten sosyal fobi tedavisinde de kullanılıyor ama özünde bir anti-hipetansif. o yüzden doktor önermediği sürece kafana göre kullanmanı önermem. ayrıca passiflora şişesini kafana diksen de bir boka yaramaz onu da belirteyim.


  • just fa  (09.10.11 11:33:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.