[]

mazot ile ilgili sorular

2005 fiat albea aldık gibi.
--araç dizel ama ben mazotu nereden alacağımı bilmiyorum. yani en iyisi hangisidir, performans, temizlik vs bakımından ?
--Sürekli değiştirmek motoru yorar mı ? yani bir shell'den alıp sonra bp'den, canımız sıkılınca opet'ten almak ne kadar doğru ?
--kampanya bazında cazip olanı var mı bu aralar ?
--petrollerin kartlarını almak yararlı olur mu ?
ekleyeceğiniz varsa çekinmeyin :)
teşekkürler ederim.

 
bir yerden almanız daha iyi olur.
ek olarak depoyu bitmeden doldurun, zira deponun dibinde bazen pislik birikmiş olabiliyor, onları almasın motor.

  • fakyoras  (08.10.11 01:31:20) 
cok calisan istasyonlardan almaniz daha iyi olacaktir. boylelikle hile hurda yapmadigina emin olabilirsiniz.

ayni marka olup olmamasi hic onemli degil.

kampanya olarak hangi kredi kartini kullanacaginiz onemli. benzincinin kartini da alsaniz iyi olur. neden olmasin?
  • co2s2  (08.10.11 09:17:45) 
Önemli olan marka değil de istasyonun temizliği çünkü her shell veya her total aynı olmuyor. Bunu da deneyerek bulacaksın , ben totalden alıyorum çok memnunum f/p oranı çok iyi. Bu arada total kart alırsan faydası olur. Bir de asla çeyrek depo altında kullanma. Çeyreğe gelince tekrar mazot al üzerine.


  • layer26  (08.10.11 09:18:34) 
@want2die günde en az 30 km olacak heralde. minimum okula gidip geleceğim.

yol üstünde shell, bp, petrol ofisi,opet var. hangisi iyi olur bilmiyorum. shellde sürekli otobüsçüler var oraya gidiyorlar bayağı aktifler oradan alabiliriz.
  • baris daima  (08.10.11 14:56:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.