Giriş
(6)

erkeklerin aşk anlayışıı

hickomikdegil
anlamıyorum erkekleri ya etrafımdakiler öle ya da geneli öle..bir erkeğin sevgilisi varsa ve bu ilişki 1 -2 ay değil 4-5 dene sürüyosa ve buna rağmen hala başkalarına bakabilio onları hayal edebiliyosa ama kıza bunu hiç mi hiç çaktırmıyosa ondan da hala ayrılmıosa nedir bu anlayış inanın anlamıyorm
anlamıyorum erkekleri ya etrafımdakiler öle ya da geneli öle..bir erkeğin sevgilisi varsa ve bu ilişki 1 -2 ay değil 4-5 dene sürüyosa ve buna rağmen hala başkalarına bakabilio onları hayal edebiliyosa ama kıza bunu hiç mi hiç çaktırmıyosa ondan da hala ayrılmıosa nedir bu anlayış inanın anlamıyorm erkekleri tanımlayınn bana onlara karşı pembe gözlüklerim çıksın artıkk lütfeennnnn
0
hickomikdegil
(08.10.11)
bunun nesi garip. bitmiş o ilişki. bi ilişki bitmeden 4-5 sene sürmez. bitmiş bi ilişkiyi iktire iktire yürütmeye çalışmakta problem.
0
cro magnon
(08.10.11)
sevgilim var ve kendisini de cok seviyorum. o yokken baska erkeklere bakarım ama daha ileri gitmem ve erkek degilim. ben herkesin boyle oldugunu dusunuyorum. baska erkege baktım diye koynuma mı aldım sanki, o da guzel kızlara bakıyordur ben yokken.
0
kayranin kedisi
(08.10.11)
bir yandan elinde olanla idare ederken,bir yandan da daha iyiye ulaşma arzusu.bildiğin felsefe hani.her şeyi 1 kişide yaşamamak ya da yaşamama korkusu.her şeyde alternetif işe yarrar lakin,sevgi de bunun karşılığı var mıdır,bilinmez.
0
bize gelsene laflarız
(08.10.11)
cem yılmaz'ın da dediği gibi kadınlar yalanı söyleyebildikleri için yalancıdır. fakat garibim erkekler söyleyemediklerinden, yakalandıklarından dolayı yalancı olmazlar. niyetleri ortaya çıkar sadece.

burdada buna benzer bi olay. sanki kadınlar rahibeymiş gibi her türlü işleri düzgünmüş gibi lanse edilip erkekler suçlu gösterilmiş. bi erkek başka bi kadına baksa ne olur? gözleri ile düzecek hali yok. sizden daha güzel bayanların olduğunu unuttunuz galiba. sizden daha uzun beli daha ince gözleri daha güzel kadınların varlığından haberiniz yok heralde.
kadın olsun erkek olsun karşı cinsten güzel bi insan gördüğünde bakması kadar normal ne olabilir ki? gidip yatağa girecek hali yok heralde bi bakışmayla. haa giriyosa da suçu kendinde ara. adamı doyuramıyo olabilir miyim acaba.
acaba her gün adama kezban kezban davranıp sinirlerinimi alt üst ettim, acaba regl sancımı çok mu büyüttüm diye düşünebilirsiniz belki.
belki o zaman sorunun cevabını bulabilir
şirinleri de görebilirsiniz.
0
boz ayı
(08.10.11)
O yokken baska erkeklere bakarim ama erkegim.
Yok olmadi

O yokken baska kizlara bakar ama lez.
Buda ters oldu

bende yokken o da baska kizlara bakar fakat o da kiz oldugu icin sorun cikarmayiz. O da saygi duyar
biz moderen ciftiz
0
beyninin üstüne oturan yazar v2
(08.10.11)
coolidge etkisi
bruce etkisi

normal seyler bunlar. gecelim. daha cok yolun var.
0
bryan fury
(08.10.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.