[]

Akıllı telefon

Sayın duyuru sakinleri, benim akıllı telefonlar ile ilgili bilgim sınırlı, bunu baştan söyleyeyim sadece iphone 3gs kullandım memnundum. Ancak şu anda o bozuldu ve yeni bir akıllı telefon almak istiyorum.

Telefondan beklentilerim bankacılık işlemleri yapabilmem, favori iletişim ve oyun uygulamalarını kullanabilmem(olmazsa olmaz değil, whatsapp varsa sıkıntı yok) ve son ama belki en önemli olarak google e-posta, takvim ve kişilerini push olarak telefona yükleyebilmem.
Google takvime pop-up olarak uyar diye kaydettiğim etkinlik telefonumda ötüryordu, beni organize ediyordu. iPhone bunların hepsini karşılıyordu benim için, ayrıca kullanımı da basitti. Ses ve görüntü beni çok ilgilendirmiyor, rahatsızlık verici derecede kötü olmasın yeter. Hangi akıllı telefonu tavsiye edersiniz?

 
sgs ii


  • beyninin üstüne oturan yazar v2  (07.10.11 15:17:26) 
iphone'a alışmışsınız iphone 3gs ve üstü modellerin hepsi sizi memnun edecektir. iOS'a alışmışken android'e geçmenizi önermem..


  • istenmeyen_adam  (07.10.11 15:18:36) 
@istenmeyen adam'a katılıyorum..


  • efebb  (07.10.11 16:06:28) 
ben de aynı durumdayım, sırf etrafımdaki iphone 5 çıkıyormuş diyen insanlardan kurtulmak için htc sensations almayı düşünüyorum. gayet güzel bir cihaz. inceleyin bence.


  • topal  (07.10.11 17:00:44 ~ 17:00:51) 
htc sensation kullanıyorum. sarjı haric oldukca iyi bi telefon. Sarjı da uygun fiyata satılan daha yüksek kapasiteli bataryalardan alarak rahatlıkca halledebilirsiniz. ben oyle yaptım :)


  • p10  (07.10.11 17:24:49) 
Samsung Galaxy S II'yi bir Turkcell İletişim Merkezinde denedim, iPhone'a göre çok yavaş geldi, yorumlarınız üzerine şimdi HTC'yi de deneyeceğim tabii SGSII'yi de denemeye devam ederim. Fikirleriniz için teşekkürler.


  • yargin  (07.10.11 22:03:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.