[]

Kedi Sorusu ?

Kediler Hazır Çorba İçerlermi? elimdeki Çorba Listesi aşağıda !

Knorr hazır Çorba ''Mantarlı ''
knorr hazır Çorba ''Domatesli''
Knorr Hazır Çorba ''Makarnalı yoğurt''

 
hayır. içmeseler daha iyi. çok tuzlu onlar.


  • ben smyrna  (07.10.11 10:50:48) 
kendi kedime vermezdim kedilerin proteine ihtiyaçları vardır. ama sokakta aç bilaç kediler varsa onları besleyebilirsiniz, midelerine yemek girmiş olur zavallıların. koyu pişirin içine de ekmek içi doğrayın ama biraz et tadı kokusu verecek bir şey olsa güzel olur. etli bir yemek varsa onun suyundan bir kaşık karıştırabilirsiniz.


  • quasiromantic  (07.10.11 10:53:16) 
Rus salatası, Amerikan salatası gibi şeyleri yerler mi?


  • voyage  (07.10.11 11:02:02) 
kediden kediye farkeder aslında dediğin, onlarda insan gibi bazıları burun kıvırıyo diğeri ise müptelası oluyor.. mesela dayımın kedisi karpuz, kavun falan görmesin çıldırma seviyesine geldi suyunu özellikle yalamaktan bi hal oluyor.. ama arkadaşımın kedisi var hiç oralı olmuyor..

ve kedilere tuz, şeker ve baharat gibi şeyler zararlı..

hazır çorba da içer ama tuzu ve baharatı olduğundan zararlı.. açsa hayvan başka yol yoksa içirilmeli bence..

salatada bildiğim kadarıyla zararlı değil ama kedininde yiyeceğini pek sanmıyorum.. meyvelerle araları biraz daha iyi..

karınlarını doğal bi yoldan doyurmak istiyorsan bunu yap derim..
ama patates, havuç, biraz pirinç ve (kırmızı et, balık, tavuk) bu üçünden tekini az bir miktar olsada bi kaba atıp haşlarsan ortaya aşırı sağlıklı ve doğal kedi maması çıkacaktır.. ve bugüne kadar yemeyen kedi görmedim denilebilir..
  • c0sh_kun  (07.10.11 11:23:53) 
kediler doğada çiğ et yer, bazı durumlarda bazı otları yerler. onun dışında vereceğiniz hiçbir şeyin kediye bir yararı yoktur. Yapay mama ile beslerken zaten yeterince zarar görüyorlar. İnsanlar için bile zararlı şeyleri kediye vermeyin bence.


  • goldentitan  (07.10.11 11:49:13) 
gereksiz bir iş olur. hazır çorba ile beslemek yerine 1.5 kilosu 5tl olan kuru mamalar var, onlardan verin daha iyi. onlar da iyi değil ama en azından hazır çorbadan daha iyidir. illa verecekseniz vereceğiniz çorbanın kremasız olmasına dikkat edin. amerikan salatası vb. şeylere yorum bile yapmıyorum.


  • just fa  (07.10.11 12:13:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.