[]

(yardim) new york pedicab

arkadaslar durum sudur ki yeni work&travela giden bir amerikan vatandasi ve bir turk vatandasi olarak isten ayrildik(biraz da zorunda kaldik aslinda) ve new jerseyde mahsur kaldik,,
su anda new yorka gidip orada bir is bulmayi planliyoruz ama gunluk para kazanabilmek icin ilk olarak pedicabe sicak bakioruz..
neyse sorum sudur ki, bu pedicab nedir, nerden nasil kiralanir ve puf noktalar nedir,,
bi de baska tavsiyeleriniz var midir is veya konaklama icin,,
tesekkurler..falan filan..

 
sözlükten grebicala'ya mesaj at, o pedicab yaptı new york'ta, sana istediğin bilgileri verir sanıyorum ki.


  • gioberg  (15.06.08 18:08:39) 
ben de 2004 yilinda san diegoda pedicab yapmistim. is gayet karli idi en azindan san diego icin oyleydi ama new yorkta da iyi para yapildigini duymustum.
neyse efendim ise baslarken oncelile permit almak gerkiyor. daha sonra pedicab sirketinden gidip kiraliyorsun bisikleti. kira sureleri sirkete gore 1 hafta 2 hafta veya 1 aylik olabiliyor. kiralarken parayi pesin aliyorlar iste o an biraz acitiyor.
isin belli bir puf noktasi yok, ilk basaladiginda diger pedicabcileri izle zaten kesin turkler vardir. belli yerlerde musteri yogunlugu olur ve orda tipki taksi duraklaridaki sira gibi bir sira olur. bunun disinda sokaklarda dolasarak musteri arayabilirsin. aslinda yapacagin para miktari biraz da sansa bagli. misal benim gunde 30 dolar yaptigim da oldu 700 yaptigimda.
bu anlattiklarim san diego icin olsa da cok buyuk farklar olacagini zannetmiyorum.
  • bladder  (16.06.08 06:14:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.