[]

boyner hırsızlık yapar mı

selam. dün bi şubesnden ayakkabı baktım istediğim renk orda yoktu ama baska yerde varmıs parasını ödersenz yarın gelir dediler kabuşl ettim ödedim parasını. işte bugun gittim yok gelmiş geri gitmiş bilmem ne yarın kesin gelir dedi tezgahtar.
şimdi tezgahtara birşey demiyorum yanlıs anlaşılmasın. ne faturada ne fişte ürünü almadığım yazmıyor. bunun üzerine yatma gibi " yooo biz verdik size ürünü" tarzı olay yaşar mıyım?

not: hiç "oha saçmalama boyner öyle bşi yapmaz" demeyin, size ne kadar şansız olduğumu basıma gelenleri anlatsam. " geçmiş olsun o ayakkabayı unut" dersiniz.

 
oha faturayı da mı aldın panpa
Geçmiş olsun

  • beyninin üstüne oturan yazar v2  (06.10.11 20:39:48 ~ 20:39:59) 
Öncelikle sizin boyner bünyesinde diğer mağazasında bulunan bir ürünü getirtmek için ödeme yapmanızı anlamayadım. Boyner personeli zaten size bu ürünü bedel almadan getirtmek zorundadır. Diyelim ki acemi bir adama denk geldiniz sizden ürün bedelini aldı. Bir sonraki gidişinizde bu ücreti geri talep ediniz. Böylelikle rahat bir uyku uyuyabilir, daha mutlu bir insan olabilirsiniz. :)


  • diaspora  (06.10.11 20:42:31) 
ben bunun aynısını inci'de yaptım. sizin durumda olduğu gibi ayakkabının isteğim rengi yoktu, odemeyi yaptım 1 veya 2 gun sonra kapıma kadar ucretsiz getirdiler.. rahat olun.


  • nwnd  (06.10.11 21:14:45) 
merak etmeyin. sikayetvar.com var. ayrıca göz göre göre aynı kişiler malınızın üstüne yatmazlar. yerleri belli, yurtları belli. psikopat mı bunlar? e siz de ilkokul çocuğu değilsiniz ki "de get velet" diye baskın çıksınlar. müsterih olun.


  • thunder thunder thunder thundercats  (06.10.11 21:18:52) 
iki digiturk bayisini müdürlüğe yalancı çıkartıp birbirine kırdırmış, philips teknik servisini altüst ettirmiş ve daha nice olayların öznesi olarak o ayakkabayı yada parayı elbet alırım ama bu tarz şeyler yaşamak hiç hoş olmuyor. ama nedense hep de başıma geliyor. bu sefer gene birşeyler olacak hissediyorum. altıncı hislerime göre ya defolu gelicek yada o tarz birşey. ben şubeyi arayıp bana kurye ile yollamalarını istedim yarın dönüş yapıcaklar. gayriresmi elden teslim olursa haksız duruma düşmeyim.


  • seljax  (06.10.11 21:38:38) 
eğer vermezük verdük gibi bişeyler derlerse hemen yaygarayı kopar de ki
"ben ekşi duyuruda yazarım nette hakkınızda olumsuz reklam kampanyaları yaparım,elimde binlerce mail adresi boyner le ilgili mail atarım merinos halının durumuna düşersiniz" diye tehdit et.

  • al basmadan donu var  (06.10.11 23:27:13) 
desa'dan ayakkabı bakmıştım ve yoktu. parasını ödedim, ben de çok endişelenmiştim paranın üzerine yatarlar mı diye ama bir problem olmadı.


  • miss antartika  (07.10.11 00:13:23) 
geldi ayakkabı sorunsuz biçimde. buda böyle bi anımdı işte. online anlattım size (:


  • seljax  (09.10.11 22:30:48) 
demek ki birşeylerin ters gitmesi, hep öyle olacağı anlamına gelmez. bazen altıncı hissinize güvenmemeniz lehinize... güle güle giyiniz efendim...


  • thunder thunder thunder thundercats  (10.10.11 03:31:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.