[]

evkur

kadın anam, evkurdan, piyasa fiyatını şu an bilmediğim bir ürün almış gizlice!

babamın haberi yok tabiki bundan. bana söylediler. evkurun ne o.ç olduğunu çok iyi bildiğimden karşı çıktım falan, neyse ürün kapıya geldi reddettik, iptal edicez dedik geri götürdüler. sonra evkurdaki yetkililer iptal edilemeyeceğini falan söylemişler anneme. ben henüz müsait olamadım oraya gitmeye.

benim üründen cayma hakkım yok mu? bunlar aracı kurummuş gibi siz istediiniz biz getirdik, artık geri veremeyiz, ödeyeceksiniz falan demişler!!!

sözleşmeyi ya da imzalanan kağıdı da görmedim daha.

ne diyorsunuz?

 
parasını peşin mi verdin, taksitle mi aldın.
eğer taksitleyse, annen sözleşme görünümünde senet (a4 kağıt, üst tarafında sözleşme var ama alt tarafında senet var, kağıdı ortadan yırtıp üst tarafı yok ediyorsun, elinde sadece senet kalıyor ve o senedi icraya veriyorsun, böylece karşı tarafın itiraz imkanlarını kısıtlıyorsun) imzalamıştır, senedi almaya çalış.

  • de jure  (06.10.11 10:41:08) 
ödeme planı olarak şu kadar peşin demiş, daha sonra da şu kadar taksitle ödersiniz demiş. sözleşmede şu yazıyor: bu sözleşmenin taraflarca hüküm ifade edebilmesi için ürünün teslim alınması gerekir. onlarda 2 nüsha var. bizde 1 tane.


  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (06.10.11 11:33:40) 
kimse zorla satmamış. anneniz kendi rızasıyla almış. mal ayıplı mal değilse beğenmedim lafı biraz saçma olur gibi. alışveriş yapmadan iyi araştırmak lazım. gerçi 7 gün içinde iade hakkı da var. zorluk çıkartırlarsa tüketici hakları derneklerine şikayet edin.


  • kakao  (06.10.11 12:30:19) 
tüketici haklarına gittim. bu tür mağazadan almalarda ayıplı olmadıktan sonra vazgeçemezsiniz dedi. mahkemeye gidin diyor fakat nolur bilmiyorum, o avukat masrafıyla zaten ürünü alırım. bu iade hakkı da yok diyor 7 gün içinde. napcaz amk ya!


  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (06.10.11 13:28:40) 
ya şimdi bişey söyleyeceğim. anneniz ihtiyacı olan bir şeyi gitmiş almış. ya da ihtiyacı olduğunu düşündüğü ihtiyaç hissettiği bir şey. evet evkur biraz pahalıya satıyor ama taksitle sattığı için bir çok kişi pahalı sattığını bile bile kefil istemediği kredi kartı istemediği için gidip ordan alıyor. (yoksa işi o kadar büyütemezlerdi di mi.) ayrıca evkur kalitesiz mal satmıyor. neden annenizin kullanmasına müsaade etmiyorsunuz aldığı şeyi. kadıncağızın hevesi de kursağında kalmıştır.


  • kakao  (06.10.11 13:54:12) 
ödeme olayı ile ilgili sıkıntı yaratacak bu. birsürü iç sebep sayılabilir. bunun iptal edilmesinin yolları varsa bilmek isterim.


  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (06.10.11 14:03:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.