[]

Traş olurken kesilen ben!

Hani nokta şekilnde ben vardır hafif et benimsi, onu kestim 20 dk'dır kanıyo.
Acil işe de gitmem lazım, evde de ne yara bandı ne bişey..
Kopartılan minik tuvalet kağıdı parçaları da işe yaramıyor, acaip kanadı.
Önerisi olan?

 
bir de ingilizcesi nedir bunun?
ya da italyancası?

  • aboutablank  (06.10.11 09:19:18) 
kan taşı alabilirsiniz ilerisi için, şu anda sanırım beklemekten başka (peçete değdirmeyin, ya da kağıt yapıştırmayın) yapabileceğiniz birşey yok, benim de başıma geliyor, 3-5 dakika kanadıktan sonra pıhtılaşıp kanama duruyor.

Peçete vs koyarsanız da pıhtılaşmayı geciktireceği için daha fazla sorun olur. Normal kesikte belki işe yarar ama, ben kesiği gayet pistir. Çözüm olarak, etrafta berber varsa ya da yol üstünde, onlardan kan taşı alın bi tane sonrası gelir zaten
  • bonjurkes  (06.10.11 09:24:56) 
bende de var o benlerden. berberden şu tek kullanımlık kan taşlarından aldım, ben kanamaya başlayınca bir tanesinin ucunu hafif ıslatıp, kanayan yere sürüyorum.


  • inheritance  (06.10.11 09:52:42) 
italyadayım 5-6 aydır. dolayısıyla kan taşı bulmam zor olur diye sormuştum.
kanadıktan yarım saat sonra kendiliğinden durdu kanama ve sonra işe uğramadan önce bari bir yara bandı alıp üzerini kapayım da kötü görüntü olmasın diyerek eczaneye girdim.

orda bayaa yaşlı bir eczacı, eskiden o kan taşı dediğiniz kalemlerden olduğunu ama zararlı olduğu ortaya çıktıktan sonra satmadıklarını/belki üretiminin bile birmiş olduğunu söyledi. yara bandı dedim, ona da gerek yok çok tozlu topraklı ortamda çalışmıyosan dedi, hiçbişey satmadan yolladı beni.

o kan taşları zararlıymış, bilgilerinize.

oha enty oldu bu resmen. :D
  • aboutablank  (07.10.11 01:19:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.