[]

Uzaylılar

Selamlar olsun,

Az evvel sıkıntıdan şöyle bir video izledim: www.youtube.com

Şimdi ben bunun gerçek olmadığını düşünüyorum, hatta o kadar ki içten içe biliyorum bile bunu. Ancak dosyayı tam anlamıyla kapatabilmek adına telkine ve kanıta ihtiyacım var.

Hani "abi onun ne olduğu geçen sene belli oldu yeaa" diyecekler, saldırın.

 
uzaylılar var bence, yani olmalılar, ama böyle aman dünyalılara gizli mesaj verelim tadında tarlalara filan şekil çizmekle uğraşacaklarını sanmıyorum.


  • ocanal  (06.10.11 01:15:07) 
land art o aslında.


  • kobuzchu kiz  (06.10.11 01:16:30) 
o değil de şu çok fena be: www.youtube.com

adamlar(?) bildiğin ööyle bakıyor tepeden..
  • vercingetorix  (06.10.11 01:18:18) 
hepsi düzmece. amerikan uzay üssü silah kurmak için holywood tadında alıştırmalar yapıyorlar. ufak ama işlevi büyük fikirler bunlar.

ufolar aslında şunlar: yenisafak.com.tr

edit: (bkz: haunebu)
  • neysene  (06.10.11 01:24:50 ~ 01:28:43) 
Onun sonradan yapıldığı ortaya çıktı bildiğim kadarıyla


  • efrasiyab87  (06.10.11 01:27:54) 
insan yapımı onlar ya. zor bir iş değil. şöyle düşün, uzaylılar gelse neden surat çizsin? veya galaksileri tarlalara resim çizmek için mi aşıyorlar?

bir de carl sagan'ın adını ağızlarına destursuz almışlar, sinirlendim. eğer bu konuları merak ediyorsan ve kendini bilgilendirmek istiyorsan carl sagan'ın the demon haunted world adlı kitabını tavsiye ederim.
  • resistance is futile  (06.10.11 01:42:18) 
cevap halihazırda videonun içinde gizli..

"...eğer tüm bunlar, bazı insanlar tarafından hazırlanmış çok akıllıca bir oyun değilse..."

zira tüm bu safsatalara (tarlalara resimle çizmek ve sonra ortadan kaybolmak vs) mesai harcayacak uzaylılar hayal edemiyorum.. bu tarz gizemci saçmalıklarla ancak insanlar uğraşır..

bir de, sevgili stephen hawking'in de ısrarla üstünde durduğu gibi; bizden medeniyet ve teknolojik açıdan çok daha gelişmiş uzaylılarla karşılaşmak için can atmamız pek makul bir istek değil.. amerika kıtası yerlilerinin gemilerle gelen adamlar neticesinde yaşadıklarını düşünmek, sevgili uzaylılarla karşılaştığımızda neler yaşayabileceğimiz konusunda net bir fikir verecektir sanıyorum..
  • sahlanankoc  (06.10.11 04:22:18) 
bu tür şeyler hiç kanıtlanamadı çünkü, uzakta gördüğün saçmasapan cismin gelişmiş uzaylı olduğunu nasıl kanıtlayacaksın ki? adı üstünde UFO. tanımlanamayan uçan cisim. dünyadan veya sanal birşey olma olasılığı daha fazla, bir sürü teknoloji var günümüzde.

tabi bunları demekle birlikte; kanıtlanamadığı olmadığı anlamına gelmiyor. houston we have a problem
  • ermanen  (06.10.11 04:59:33) 
national geographic tv'de is it real? diye bir program var. uzaylılarla ilgili olan bölümde bunların nasıl yapıldığı detaylı olarak anlatılıyor..


  • toshiro  (06.10.11 05:07:55) 
uzaylı muhakkak var da o uzaylı kafası falan komik olmuş. derin bir mizah anlayışları yoksa ki bilindiği kadarıyla duygusal zekaya sahip değiller, birileri çok feci yetenekli bu işlerde.


  • sanzelize canavari  (06.10.11 11:35:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.