[]

Sakin sakin sabahlara kadar oturmalı yer

Trafikten hazzetmeyen ve tam zamanlı işlerde çalışan insanlar olarak iş çıkışında iki dakika mesafedeki evlere gidip uyumalı, 23 gibi arabayla çıkmalı, 03-04 e kadar orada burada sürtmeli enteresan bir dönem yaşıyoruz. Normalde gece pek çıkmayan insanlarız.

Taksim'deyken hadi Üsküdar'a gidelim deyince 10-15 dakikada varmak, biraz oturup on dakikada Beşiktaş'a geçebilmek, dürüm diye Florya'ya 5. vitesten inmeden varmak "İstanbul güzel de bi 14 milyon fazlası var" dedirtiyor.

Her neyse. Bir tesadüf neticesinde başladığımız ve şimdilik hevesimizin sürmekte olduğu bu aksiyonlar için önerilerinizi bekliyorum.

Birkaç gece sabaha kadar Kız Kulesi'nin karşısındaki büfenin basamak şeklindeki yerindeki pasaklı minderlere oturup mal mal denizi ve kuleyi seyrettik. Hatta ilk gece bitlenebileceğimizi farkedip battaniyelerimizle gitmeye başladık. Ancak son gece eleman ortam tamamen boşken gelip oturduğumuz basamağın bir üstünü süpürmeye başlayıp toza bulayınca uyuz olup gitmemeye başladık.

Moda sahil, Sultanahmet, Kanlıca vs denemiş olduğumuz yerler. Çayı kahvesi veya içki servisi olan, canlı müzik, yüksek sesli cansız müzik, türkü vs çılgınlıkları olmayan, sessiz sakin, nezih, gece boyu oturulabilecek, manzarası da olan bi yerler var mı acep? Hatta kendisi kapalı bi yer varsa üşenmeyip termoslarla gitmeye kalkacak gibiyiz.

 
çok zaman oldu gitmeyeli rumeli hisarüstü'nde park var ve yanında yeşillik yerler, elini uzatsan fatih köprüsünü yakalacakmış gibi hissedersin. bir deneyin derim. tekrar yazmakta fayda var ben orada oturup kafa dinleyeli 10 sene falan olmuştur.


  • lazpalle  (05.10.11 22:48:38) 
üsküdar da şemsipaşa camisinin yanında bi çay bahçesi var orası gayet sessiz oluyo ve sabaha kadar açık.


  • tahret muslugu  (05.10.11 22:52:36) 
simdi izin veriyorlarmi bilmiyorum ama gulhane sarayburnu girisine arabayi cekip(kopru ustune) olabilir. yine az ilerde biraz macerayla cankurtaran surlari olabilir. once bir gunduz kesfi gerekiyor. yoksa cikamazsin.bakirkoy sahili zumrut adli duvarin ustunde binalarin arasindakli yer.


  • memleket nere  (05.10.11 23:07:15) 
basamakseverler için cihangirdeki basamakları öneririm. biletgişesi ayarında bi çay ocağı da var az yanında. manzara tophanenin oralar, deniz. yeşillik alan mevcut. son uğradığımda az apaçi de mevcuttu :/


  • jimicik  (05.10.11 23:17:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.