[]

E-posta ile şirket tanıtım broşürü gönderimi. Ama nasıl?

Sorumu açayım. henüz kurmadığım, yasal hale gelmediğimiz bir şirketimiz ve potansiyel müşteri adaylarımız var. Bu müşteri adayları üst-orta sınıf şirketler. Kontaklarımız da tam da çalışmak istediğimiz üst-orta sınıf yöneticiler. Bu adamlar yaş tahtaya basmak istemiyor ve bizim daha önceki referanslarımızı, yaptığımız işlerimizi ve bir web sitesine, ofise sahip olup olmadığımızı kısaca sağlam pabuç olup olmadığımızı merak ediyorlar.

Tırnak içine alınan kısım detay, vakit dar ise geçebilirsiniz!
"Önce ne durumda olduğumuzdan bahsedeyim:
Ofisimiz var, güzel de oldu.
Sabit tel var.
Web sitesi henüz yok. Zira daha şirket ismi beğenemedik. Şimdilik bir isim uydurduk, onla gidiyoruz.
Yaptığımızı işler fena değil. Aslında çok iyi işlerimşiz de var ama bunlar fason yani başka firmalar adına yapılan işlerdi, kullanamıyoruz.
Bizimle irtibata geçen bir firma var. Bizim web site adresimizi sordu. Henüz yayında olmadığını, çalışmalarımızla ilgili bir broşürü mail atabileceğimizi söyledik. Gördüğünüz gibi işler biraz rasgele gidiyor gibi. İşin hep saha kısmında olduğumuzdan ofis ve şirket yönetimi gibi alanlarda biraz zayıfız. Henüz şirketi döndürecek yeterli müşteriye sahip olmadığımız için bu alana istihdam da sağlayamıyoruz. Hatta yarın bu konuda yetkin birinin bizimle işe başlamasını istesek, bu çalışma arkadaşının görev tanımını bile yapabileceğimizden emin değilim."

Şimdi, şirketimizi tanıtan, çalışma alanlarını, ekip arkadaşlarını, referanslarını, ekipman listesini tanıtan bir mail atmam gerekli. Ama düz yazı ile değil, görsel bir ilan şeklinde. Örnekteki gibi.
Tabi bu e-postadaki gibi görsel üzerinde linkler olmayacak. tüm açıklayıcı metinler görselin içinde olacak. Çünkü web site henüz yok.

Soru: Bu görseli ne ile nasıl oluşturabilirim?
Ek soru: Bu görseli bir web sayfası gibi ama çevrimdışı çalışan bir dosya şeklinde göndermem mümkün mü? Yani adam dosyayı yükleyince karşısına bir sayfa çıkacak. İçinde başlığa tıklayınca alt başlıklara geçecek vs. Oluru var mı?

 
mesaj attım.


  • stopnsilence  (05.10.11 22:27:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.