[]

ne dersiniz

www.arcelik.com.tr?

fiyat aralığım max 1300.


 
özellikleri idarelik fiyat karşılaştırması yapamam ama grundig artık alman değil türk malı, koç satın aldı ama yine koç güvencesi tabi. ama günlük kullanım için ideal, bugünün oyunları olmaz mesela


  • utkucbkc  (05.10.11 19:18:06) 
"aşırı uygun" değil bence fiyatı.

1- harici ekran kartı yok.
2- grundig laptop olarak çok tutulan bir marka değil, kronik sorunları var mı, sağlamlığı nasıl, soğutması nasıl vs. vs.

bence "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" prensibini belleyip dell veya asus'a bak. onlarda da kampanya oluyor. denk gelirse bayağı uygun makineler bulunabiliyor.
  • jangara  (05.10.11 19:30:04) 
"Yerli mali" notebook olayinin formulu:
1-standart bir tayvanli uretici bul mumkunse en ucuzu olsun, mesela macbook air klonu yapan firma gibi bir firma olur.

2-kataloglarindan en ucuz modeli sec zhang xian dao x1 falan gibi gubidik bir ismi olsun ki turk musteri google da falan hic bir yerde rastlayamasin.

3-uzerine opsiyonel bir iki yukseltme yap, misal standart olarak 250 gb. ise hdd, onu 500 yaptir, rami 2 ise 3 gb yaptir, uzerine markani yaz yanina da pro, ultra super mega zebellah gibi bir isim koy

4- varsa saginda solunda kalan barkod, markod cince yazilari etiketleri temizlet, musteri gercek ureticiye hicbir turlu ulasamasin.

5-ithal et
6- devletten turk mali bilgisayar yaptim diye tesvigini kredini al
7-calisir vaziyette iken sat
8-bozulunca musteri dusunsun.
9-musteri cok dirlanirsa urettigin buzdolaplarinin servisligini yapanlara yonlendir, yetkili servis hesabi, musteriye "laptopun freon gazi bitmis" diye ariza tespit formu verirler artik.
  • artisnot  (05.10.11 20:45:00 ~ 20:45:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.