[]

Vodafone+IPhone

www.vodafone.com.tr

bu sayfadaki ilana göre 300 peşin verilip 99*12=1188TL kredi kartından geçirildiğinde, sonraki 6 ay da 99*6=594TL telefon faturasıyla ödendiğinde IPhone 4 16 GB + er ay her yöne 250 dakika konuşma + her yöne 150 SMS/MMS + Sınırsız internet ve Red ayrıcalıklarına sahip olunacağı anlaşılıyor.

Ancak bir arkadaşım yaptığı araştırmada bu verilen paraların sadece görüşme, mesaj ve internet için ödendiğini, IPhone için ayrıca para ödenmesi gerektiğini bir Vodafone Bayisi söylemiş.

Şimdi ben internet sayfasındaki bilgilere mi yoksa vodafone bayisine mi inanayım? Yaklaşık 2100TL'ye hem telefon, hem dakika,hem SMS hem de sınırsız internet sahibi olunmuyor mu? (Alacağımdan değil, böyle bir üçkağıdı yapıp yapamayacaklarını merak ediyorum)

 
Vodafone bayisi saçmalamış. 150 sms, internet, 250 dk ayda 100 lira ödeyecek keriz bulursa bana da haber versin, beraber yolalım.


  • ataturkiye  (05.10.11 15:54:07 ~ 15:56:01) 
feci sallamışlar :)

aynı kampanya ile ben aldım. 18x99 artı 300 lira ön ödemeyle alınıyor o alet.

12 ay boyunca 828/12 = 69 tl telefon taksidi ödeyecek üzerine 30 tl vodafone faturası gelecek.

kalan 6 ayda faturası 99 gelecek. olay bu.
  • tantunisultansüleyman  (05.10.11 17:14:49) 
süresi dolmuş kampanyanın


  • efruz  (05.10.11 18:38:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.