[]

Satış Temsilcisi ilanı Sorusu..

3 büyük klubun mağazasına satıs temsılcıleri alacagım.ancak vitrine koyulacak ilanın ne olması gerektıgı konusunda kafam karısık bıraz..
''bizimle calısmak ister mısınız?'' yada ''satıs temsılcılerı aranıyor'' yazmak istemiyorum acıkcası..

bulunulan sehre gore gayet ıyı sayılabılecek maaş ve ek gelirler verilmektir.biraz olsun dikkat ceksın istiyorum..
yardımlarınızı beklıyorum acıkcası..
Fenerium , Galatasaray Store ve Kartal Yuvası için ayrı ayrı ilan konulacaktır..

simdiden tesekkurler..

edit: A4 boyutunda yazacagım efendım..

 
bizimle çalışmak isteyen takım arkadaşları arıyoruz falan yazın.. misin soru eki kullanırsanız da bitişik yazmamaya özen gösterin..


  • ayheytmayselfenvanttuday  (14.06.08 12:34:59) 
yazacağınız kağıdın boyutu ne olacak? yani kaç cümlelik veya satırlık yazı yazabiliyorsunuz?


  • sirrikadem  (14.06.08 13:01:08) 
madem ki söz konusu 3 büyüklerin mağazaları, o zaman "takım" kelimesinden yola çıkmak çok işlevsel olabilir. hatta her mağazada doğrudan takımı ön plana çıkarıp, insanların takıma dahil/destek olacağı yönünde bi' ilan çok iş görebilir. bu ikinci öneri belki yalnızca takımın taraftarları için çekici olabilir ama şunca işsizliğin içinde şahsen ben olsam "erkek adam renkli mağazada çalışmaz ulan!" diye koşarak uzaklaşmam diğerlerinden.


  • supercalifragilisticexpialidocious  (14.06.08 13:47:25) 
"burada çalışmak isterseniz girin içeri de görüşelim" sonuna bir de oo yeeaaaah yazılabilir.


  • agk  (14.06.08 15:31:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.