[]

cw ile hbo arasında bir bağ var mı?

geçen supernatural izlerken, hapsedilmiş bir tip; napıyım hücremde hbo yok ben de böyle eğleniyorum gibisinden bir şeyler söyledi de.




 
bence şart değil ki. mesela fox'un bazı dizileri (house gibi) çok çok iyi olmasına rağmen türkiye'de de olduğu gibi çok kötü yayın yapan bir kanal olduğunu bütün dünya biliyor. (yanlış hatırlamıyorumdur umarım ama çok fazla george w. bush yanlısı idi ve onunla ilgili çok fena olumlu sallama haberler yapıyorlardı) o yüzden "kötü" denince fox akla geliyor ve mesela bir çok filmde "nee fox mu yayınlamış, boşver o zaman" gibi fox yayınlıyorsa inanma gibi cümleler duyduğumu biliyorum (özellikle simpsons ve neydi şu cartoon networkteki.... onda..) yani tabi bağları olabilir. ama olmadan da olur :)


  • ben smyrna  (05.10.11 10:24:17) 
hbo'nun ismi hemen hemen tüm kanallardaki dizilerde geçer. bir bağ olmaması kuvvetle muhtemel.


  • thunder thunder thunder thundercats  (05.10.11 10:28:03) 
hbo nun taşagı var o yüzden. bi de kabloludan yayın yapıyo (:


  • rurouni  (05.10.11 10:56:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.