[]

Almanya ve Apple store

2 hafta sonra interrail icin yola cikiyorum ve hazir gitmi$ken gerizekali telefonumdan da kurtulayim diyorum. amazon.de sitesinden baktim apple iphone 8gb icin 240 euro civari bi fiyat vardi. mesela almanya'da berlin ve köln'de olacagim, oralarda apple store vardir herhalde. amazon.de'deki iphone fiyati dogru mudur? almanya'daki apple store'dan bu fiyata temin edebilir miyim sizce? ya da diyelim ki ba$ka ulkelerde uygun fiyatla satildigini biliyorsaniz bi ses edin.
italya, fransa, belcika, hollanda gidecegim diger ulkeler.

not: herhangi bir gsm operatoru anla$mali olarak almayacagim tabiki.

 
eet suan apple in kendi sitesindeki italya icin gecerli olan fiyata baktim. 279 euro 8 gb ligi.. Ayrica 11 temmuzda iphone un 3g teknolojili yeni versiyonu cikacak 199 dolardan satilacak diye haberler cikti gazetelerde. 10 milyon adet satmak istiyormus apple bu yeni versiyondan. Hatta apple italya sitesindede yaziyor 11 temmuzda gelecek diye ama fiyatindan bahsetmemis. Bu haberin asli varmidir bi arastir oren. Bi ay sora yari fiyatina alabilecein seyi almamis olursun simdiden. Ayrica italya, torinodan gecersen bi kahvemi icersin :P ayricana italya hakkinda yardimci olabilirim en azindan torinoda rehberin olabilirim. kedutlu@gmail.com msn adresim


  • sanio  (14.06.08 00:44:42) 
@sanio: yari fiyat olayi 2 yillik at&t anla$masi ile alirsan gecerli. 12 temmuzda berlin'de olacagim. zaten 3G modeli, ilk versiyon iphone ile ayni fiyata olursa ondan alirim heralde. msn e ekliyorum, torino'da olmayacagim ama italya hakkinda bilgi alabilirim, cok sagol :)


  • dengesiz pamuk  (14.06.08 01:29:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.