[]

dogum gunu hediyesi

hoslanilan arada elektrik olan erkek kisisine dogum gunu (21 yas) hediyesi alicam.. zor begenir kendileri.. orjinal guzel birseyler olsun diyorum(resminizi cercevelet puzzle yaptir,tshirt al olmasin yani).. varmi fikri onerisi olan? dusunuyorum ama bulduklarim sinmiyo icime dogum gunune bir hafta var..
ilgi alanlari: sanat 50lerin 60larin 70lerin muzikleri kimsenin bilmedigi sinema filmleri(!) fotograf..



 
zor beğenen biri, hakkında hiç bir şey bilmeyen kişilerin ona seçeceği generic şeyleri beğenmez muhtemelen. belki ilgi alanları konusunda kısaca bir bilgi versen daha isabetli tahminler yapılabilir.


  • kurukafa  (14.06.08 00:03:21) 
evet fazla tatminkar olmasada yazdim.. yinede bunlarin disinda her turu fikre acigim


  • orange coffee  (14.06.08 00:39:51) 
Sinematograf al, çok ilginç ve güzel olur


  • ermanen  (14.06.08 00:43:23) 
kaliteli erkekse ve demekse
-moleskine
-kol düğmeleri güzelinden( çok şey anlatır bea)
-illaki sevdiği bir kitap vardır, orjinal ilk baskısı (zaman+ para ile buluanbiliyor) ya da sevdiği yönetmen, hoşlandığı müzik türüne göre special yapabilirsiniz
-takı ama hssas seçim ister. abartmamak lazım extreye kötü giriyor
-çok güzel deri bir cüzdan
-sigara içiyorsa, güzel desenli bir tabla ya da uygun bir zippo
-fanatikse tabiki takımıyla alakalı bir şey
-ortam çocuğuysa güzel bir tavla seti, ya da işlemeli bir tesbih (99 luk değil)
-tabi her şeyden önce nasıl biri olduğu meselesi var, ince konular bunlar.
  • radikalherif  (14.06.08 00:43:48) 
Bill Evans'ın Sunday At The Village Vanguard isimli caz albümünü öneriyorum, şiddetle öneriyorum.


  • hlathguth  (14.06.08 02:04:49) 
siyah beyaz güzel bir fotoğraf,büyük boy olsun ama,çerçevelettir. özellikle ilgilendiği fotoğrflar olabilir. mesela portre (kendi portresi olabilir,ya da senin :> ) ya da odasının duvar rengire göre güzel bir tablo. odasını yaşama alanı oalrak bellemiş biri için çok güzel bi hediye olur bence. en azından benim için öyle :)


50-60-70 müziklerini biraz açsan? gittigidiyor'da çok güzel gramofonlar satılıyor 85 ytl ile 150 ytl arasında. yanına bi de plak alırsın işte... üff ..bu saydıklarımı bana alın valla öyle mutlu olurum ki anlatamam size :)
  • ptahmos  (14.06.08 05:10:26) 
dogum gunune nekadar var? (internetten ama sansin olabilirmi diye soruyorum)


  • jay kay  (14.06.08 13:41:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.