[]

rüzgar değirmeninin zararı

bu rüzgar değirmenlerinin te yanına kadar gidersek elektirik çarpar mı? ya da rüzgarından uçar mıyız? ne gibi zararı olur bize?




 
santralin bekçisi falan varsa ondan kaçabildiğiniz sürece bir zarar olmaz. yalnız bakın elektrik santrallerinin yakınlarında şalt sahaları olabilir, oralara girmeyin. belinizi kırarsınız.

kollar santral kulesinin yüksekliğine ve türbin gücüne göre yerden 30m-45m yüksekten geçer dönerken. büyük güçlü türbinlerden bahsediyorum tabi, evin çatısına kurulan ufak olanlarından değil.
  • mevtagezer  (04.10.11 11:03:10 ~ 11:21:32) 
hay allah hiç mi yoktur? ne biliyim kollar falan da çarpmaz mı bi yerimize? Don kişot'a uyarlamaya çalışıyorum da..


  • zoyee  (04.10.11 11:16:15) 
eğer 10 15 metre boyunda değilseniz kollar çarpmaz.

kendisi rüzgar oluşturmadığı için, rüzgarından da uçmazsınız, aksine geçen rüzgarın hızını azaltır.

kuşları öldürür. ama amerika da yapılan araştırmalar, geleneksel yöntemlerle elektrik üreten tesislerin neden olduğu kuş ölüm sayısının, rüzgar türbinlerinde ölen kuşların sayısına göre daha fazla olduğunu göstermiştir (üretilen birim elektrik başına).

don kişot rüzgar değirmeniyle ortaklığa gidip, kömür santrallerine filan kafa tutsa, belki biraz daha değişik bir şey ortaya çıkar :D
  • turkay  (04.10.11 11:29:10) 
Rüzgar değirmenlerinin rüzgarı çok tehlikelidir.
Paraşütvari üzerinize bol kıyafetler giyip yaklaşırsanız, rahat uçarsınız.
Bu sebepten ötürü bekçileri, dar pantolon, slimfit tşörtler giyer.
Genelde mahalle de top diye anılırlar.
Oğulları da eşçinselliğe eğilim gösterir.

Evet rüzgar değirmeni
  • beyninin üstüne oturan yazar v2  (04.10.11 11:32:02) 
aslında kömür santralleri dediniz aklımda yeni şimiekler çaktı, nükleer santraller yapmayı düşündüm hem bi mesaj bi bişiy veriri insanlığa :P bi de çok konuşulmaya başlandı ya japonya depreminden sonra yeniden..

şaka şaka sadece bi okul procesi bu tabi ki..
  • zoyee  (04.10.11 11:56:29 ~ 11:57:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.