[]

öss yeme içme

uzun bir süre uyku problemi yaşadım oturdugum yerde otobus uyuya kalıyordum uzun süredir bir şey yok ama öss günü sınavda falan oyle bir sorun yaşamak istemiyorum bir enerji icecegi içsem sınavdan once yan etkisi olur mu? çikolata yemeyin heyecan yapıyomuş falan demişler tv kanallarında nedir ne değildir:)




 
her zaman neler yiyorsan onları ye bence. bu saatten sonra bünyenin dengesini sarsma. bir de dışarıdan yeme. sonra sınava girerken yanında bi ağrı kesici bulundur ne olur ne olmaz o stres ağrı yapabilir.


  • babatema  (13.06.08 15:08:17 ~ 15:11:47) 
ishal yapabilecek her $eyden kacin.


  • katafalk  (13.06.08 15:09:22) 
redbull, pavırreit, oralet, şekerli su, okunmuş su filan boş şeyler.

akşam 22 gibi yat uyu birşeyin kalmaz. tabi sabah çok iyi bir kahvaltı gerek. kahvaltının da öncesinde sabah 6-7 gibi kalkıp 20dk evde odalar arasında at koşturup, hafif spor hareketleri yaparsan ve arka fon müziği de "eye of the tiger" olursa bırak da öss senden korksun. nerden mi biliyorum pazar günü 8 veya 9.girişim olucak(evet heryıl girdim aksatmadan) :) tembel değilim ahaha 3.üniversite hedefim ayıptır söylemesi (:
  • winsome  (13.06.08 15:12:36 ~ 15:13:44) 
katafalk'ın dediğini de dikkate al bence, kardeşim midesini bozmuştu ve öss sabahı ishal. bu yüzden enerji içeceği falan deneme bence de.
uyku problemini uzun süredir yaşamıyorsan sınavda da yaşamazsın inşallah rahat ol :) benim de sınav gecesi uyuyamama gibi küçük bir sorunum olmuştu, onun sebebi de geç yatmaya alışık oldugum için erkenden uyuyamadım, bu yüzden her zaman yattıgın saatte uyu derim, ne çok geç yat abartarak ne de erkenden yatağa gir.

  • light beam  (13.06.08 15:42:35 ~ 15:48:34) 
winsome'ın dediğine katılmıyorum (winsome da kızacak şimdi bana; hep bana karşı tezler sunuyorsun diye ama, ne yapayım?! eheheç).

sanki yarın sabah dersiniz var da okula gidiyormuşsunuz gibi yatın. hani yarın dersiniz vardı sabah 7'de kalkmanız gerekiyordu ve kaçta yatardınız sorusuna kendinizce cevap verin yatacağınız saati öyle ayarlayın. yoksa sınava uykusuz ve yorgun gidersiniz. ben öyle olmuştum. 10'da yatağa girip 3'te uyumuştum. sonra tabii uykulu bir sınav...

başarılar.
  • nuage  (13.06.08 18:30:41) 
bence sınav günü sizi ummadığınız bir şekilde etkileyebilecek herhangi bir şey yiyip içmeyin, sebze yemeği gibi hafif şeyler yiyin. vücut hamsa spor yapmaya çabalamayın. akşam vakitlice yatmaya çalışın ama vücudu hiç alışık olmadığı bir saatte uyumaya da zorlamayın. bir de en iyisi "bu zamana dek çalıştım, elimden geleni yaptım, artık ne olacaksa olacak" diye düşünmek ve fazla canını sıkmamak.
başarılar.

  • quasiromantic  (13.06.08 18:44:35) 
öss gecesi sadece yarım saat anca uyumuşumdur. sabah da hayatımda o an ilk kez denediğim kahveli kola içmiştim. gayet normal bir şekilde sınavı da bitirmiştim. şimdi düşünüyorum da, manyak mıymışım neymişim denemeyin bunu sakın ne olur ne olmaz.


  • arwear  (14.06.08 01:27:20) 
olay kana sindirilmeden karışacak şeker kullanmakta. bal mesela.


  • passion rules the game  (14.06.08 12:51:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.