[]

Viyana Hakkında...

Selamlar...
7 - 9 ekim tarihleri arasında Viyana'da olacağım. Turistik gezi amaçlı :)
Araştırma yaptım az çok ama yine de sizden de tavsiyeler almak istiyorum...
2 gece için 2 güzel restaurant ismine ihtiyacım var.
gün içinde mutlaka gidip görmem gereken yerler neresidir?
ayrıca şuan orda olanlar için hava nasıl?
acaba kıyafet olarak ne götürmek gerekir?
yardımlarınızı bekliyorum...

not:özelden de ulaşabilirsiniz...

 
www.vienna.net

buradakiler genelde iyi oluyor. www.vienna.net baya yararlı bir kaynak genelde.
gün içinde schönbrönn'ü, haus of music'i, hundertwasser'i görebilirsin. hava bu sene iyi. birden yağmur da yağabilir ama yazlık götürün ama bir tane şemsiye ve ceket de yanınızda olsun.

bunun dışında süper bir türk lokantası var her çeşit yemeğin olduğu. adı kent restorant. bundan başka tam merkez stephansplatz. oralarda gezersiniz yürürsünüz ve bir sürü müze görürsünüz zaten. şu an adını hatırlamadığım iki adet ünlü schnitzel restoranı var stephanplatz'in arka sokağında. viyana'nın en special yemeği schnitzel ve sacha tatlisidir. tatlı için merkezdeki operanin yanındaki sacher restorani önerecekler ama orası çok kalabalık ve pahalı olur, başka yerlerde yiyebilirsiniz. aida olabilir mesela. ben şu anda viyana'da değilim bu arada. önümüzdeki ay tekrar gideceğim.
  • servicio  (03.10.11 15:31:36 ~ 16:33:36) 
sacher'in pastaları, kekleri ünlüdür

www.sacher.com

bir de müze...

www.khm.at

soğuk olur kalın bi şeyler al. ağustos başında 16-17 derece olmuştu.
  • merhum  (03.10.11 16:00:06 ~ 16:01:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.