[]

İnsan Gerçekten İsterse

Az önce karşılıklı duygular içinde olduğum bir kızla konuşuyordum da, o dedi ki yoğunum iş güç toplantı vb vb o yüzden de sana vakit ayıramıyorum.

(evde annesi babası, işte de plaza olayı yüzünden konuşamıyoruz. anca vatsapp)

Ben de cevap verdim ki insan isterse, gerçekten isterse vakit de ayırır, programı da düzenler, bir şekilde yolunu bulur.

Sizce insan bir şeyi yapmayı (bold ve underline)gerçekten isterse(/bold ve underline) yapabilir mi?

 
Hayır, her zaman yapamayabilir. Hanım kız haklı olabilir yani.


  • sourlemonade  (03.10.11 10:28:48) 
bi şeyi gerçekten istemek dediğin mesela japonyaya yerleşmek olabilir ama kesinlikle şu yakardığın konu için söylenemez. kız belli ki çok yoruluyor, stress altında vs. bir de sen üstüne gitmişsin. bol şans diliyorum.


  • neira  (03.10.11 10:30:42) 
kesinlikle evet! sana vakit ayiramiyorum diyen insanin kaybetme korkusu yok demektir. durum "garantilenince" onceliginiz ortadan kalkmis. biraz uzak durursaniz, size gercekten ilgi duyuyorsa cabalayacaktir.


  • freefroglet  (03.10.11 10:33:06) 
her zaman değil.
öyle işsel durumlar oluyor ki; (dağlara taşlara) hani ailemden biri ölse, cenazesine gidemiycem yani, o derece...

şimdi şu durumda nasıl (bold ve underline)gerçekten istesem de(/bold ve underline) vakit ayırabilirim ki birine?
  • delfina  (03.10.11 10:36:48 ~ 10:37:32) 
yapar. eğer o kıza ünlü bir yönetmenle gidip, yüzün çok güzel iş yerinden izin alıp 1 hafta boyunca bizle çalışırsan 100.000 dolar kazanacaksınız de hele bak noluyor.


  • kocayusuf  (03.10.11 10:52:49) 
aynı ölçüde değer vermiyor. herkesin işi gücü var. dünyayı kurtarıyorum ayaklarını bıraksınlar.


  • fukka  (03.10.11 10:53:15) 
ay ne evde anne babası vs
sanki yatalak insanlar da onlarla ilgileniyor vs. hasta varsa evde bilmem de bahane bunlar bahane. iş çıkışı bir saat dahi insan vakit ayıramaz mı ? hsonları buluşamaz mı birkaç saatliğine. arkadaşı hiç yok mu? onlarla da mı görüşmüyor? bunlar hep bahane. isterse öyle bir ayarlar ki (:

  • girl in a coma  (03.10.11 11:00:22) 
bahane bunlar.


  • kediebesi  (03.10.11 11:15:11) 
hocam sağlıklı bir ilişkide bir taraf "çok yoğundum o yüzden vakit ayıramıyordum, cevap atamadım" derse iki durum vardır

1- sen ceptesindir, öncelikler sırasında arka sıralardasındır.
2- cidden yoğundur, gün içinde seninle ilgilenemez ama günün geri kalan zamanında mutlaka ama mutlaka telafi eder, @freefroglet de değinmiş, buna "kaybetme korkusu" deriz...

iki kişi birbirini istemeli hocam ya...
gerisi bahane
  • sli  (03.10.11 11:33:00 ~ 11:33:45) 
İsterse yapar, istemezse yapmaz, bazı durumlar olur gerçekten yapamaz.

Buraya takılmayın,

Asıl olay, iki taraf birbirine birşeyler hissediyorsa, ve karşı taraf daha şimdiden bu kadar yoğunsa (karşı taraf gerçekten yoğun kabul ediyoruz), iki gün sonra es kaza bir ilişkiniz olursa, nasıl görüşeceksiniz? Bu yoğunluk olabilecek ilişkinizi de baltalayacak.

Oturup karşı tarafa bunu belirtin, eğer ya işte yapacak birşeyim yok durumum bu derse, yolunuza devam edin.
  • bonjurkes  (03.10.11 11:34:17 ~ 11:34:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.