[]

kredi başı fazla ücret ve iade

bildiğiniz gibi yeni uygulamayla x dersini 3 ve daha fazla kez alan öğrenciler fazla ücret ödedi. ancak yök başkanı iade edileceğini söyledi ama ses seda yok. bu ücretler ne zaman iade edilir ? fikri olan var mı ?




 
Kanunun değişmesi gerek. yani meclise bağlı.


  • 44  (02.10.11 22:50:25) 
Yuksekogretim Kurulunun (YOK), henuz Universitemize resmi olarak ulasmamıs olan, 22 Eylul 2011 tarih ve 40615 sayili yazisi ile, 2547 sayili Kanunun 46. maddesinin (ç), (d), (e) ve (f) fikralari ile duzenlenen katki payi/ogrenim ucretine ilave mali yukumluluklerin uygulanmasi bu donem icin durdurulmuştur.

Bu yazinin elimize resmen ulasmasindan sonra hemen gerekli duzenlemeler yapilacak ve
1. azami okuma suresini doldurmamıs ve katki payina ek odeme yapmis olan ogrencilerin fazla odemeleri,
2. azami okuma suresini doldurmuş olan ogrencilerin de ders tekrar sayisindan olusan ek odemeleri
iade edilecektir. Iade islemlerine 10 Ekim Pazartesi gununden sonra baslanacak, sizlere detayli bilgi duyurulacaktir.

Katki payi/ogrenim ucretine yapılan artıs sebebiyle zor durumda kalan ve kayit yaptiramayan ogrencilerimiz de 28 Eylul-5 Ekim tarihleri arasinda odemelerini yaptiklari taktirde, 3-5 Ekim tarihleri arasinda kayit sistemine girip kayitlarini tamamlayabileceklerdir.
  • biraz huzur  (03.10.11 02:38:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.