[]

nikahta banknot takmak?

mübah mı? çeyrek 50 tl iken ne güzel takıyorduk da şimdi hayatta çeyrek alamam. banknot takmak yakışıksız bir durum değil dimi?




 
para, hep takılan bir şey. zarfa konup verilir hatta. tak gitsin bir şey olmaz. vir vir konuşan olursa bana gönder.


  • hollowlife  (02.10.11 21:06:15) 
Herkes maddi gucunce yardim eder, hem muhim olan orada bulunmaktir. 50 veya 100 takabilirsiniz sorun olmaz.


  • vampir akrep  (02.10.11 21:06:52) 
altın durumları malum, yakınınızsa anlayacaktır halinizi. uzaktan biriyse zaten altın beklememeli bence durumu malumken, altının yani.


  • in vino veritas  (02.10.11 21:06:58 ~ 21:07:24) 
gayet normal arkadaşım artık çok yakın arkadaşa çeyrek , orta yakınlığa gram, eh şöyle böyleye 50 lira, yapacak birşey yok,,,altın uçtu...


  • bisanthe  (02.10.11 21:10:01) 
altın artık seyirlik hacı.
para takılır ne var ki bunda.
milletin durumu ortada,
düğün sahipleri de halden anlar herhalde.
  • seyduna6687  (02.10.11 22:22:28) 
para banknot olarak takılmaz da genelde zarf içinde verilir. içine kimliğinizi belirten bir şey de yazarsanız. ayıp değil katiyen. 170 lira bir çeyrek altın.


  • 0dy  (02.10.11 22:36:57) 
valla benim gittigim cogu dugunde millet topluigneyle takiyo paralari. ben de cogunluga uyuyorum duruma gore.


  • qwertyuo  (03.10.11 11:10:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.