[]

Yazarlığım ne zaman onaylanacak?

İyi geceler öncelikle.

Ekşi sözlüğe 13 Temmuz 2011 tarihinde kayıt oldum ve o günden bugüne kadar istisnasız her gün online oldum. Günde ortalama 4 saatten fazla online oluyorum ama buna rağmen 2 buçuk aydır yalnızca 4 bin sıra ilerleyebildim. Şu an ise çaylak onay listesinde 80800. sıralardayım. Bu hızla gidersem çaylaklığım 20 yıldan fazla sürecek sanırım :(

Her neyse, konuya dönersek bilgisi olan arkadaşlara birkaç soru sormak istiyorum.

1- Yazar olabilmem için ne kadar daha beklemem gerekiyor?
2- Her yıl belirli bir günde yazar alımları oluyormuş sanırım. O gün online olursam yazar olma ihtimalim var mıdır?
3- Sözlükte sık sık online olmam bana herhangi bir öncelik kazandırır mı?
4- Bazı yazarlar 40 bin küsuruncu sıradayken yazarlıklarının onaylandığını yazmışlar bu çevrimiçi süresiyle mi entry'lerin kusursuz olmasıyla mı alakalı? Yoksa her ikisiyle mi? Ve bu sistem her yazar için aynı şekilde mi işliyor?

 
1- daha çok var
2- online olmanla alakası yok
3- hem de çok
4- online olmasıyla alakalı. e tabi entryler de formata uygun ve kısa demek ki...
  • cedric tweedledee  (02.10.11 02:26:22) 
günde bir online olsan yeterli. süresi önemli değil. ve her sene bir gün yazar alımı oluyor diye bişey yok.


  • tepedeki psychedelic adam  (02.10.11 02:27:25) 
ben entry girdiğim tüm başlıklarda tanım yaptım ancak konuyla ilgili kişisel yorumlarımı da ekledim, bu herhangi bir sıkıntı yaratır mı peki? cedric tweedledee formata uygun ve "kısa" deyince kafam karıştı :)

cevaplar için teşekkürler bu arada.
  • isimsiz uye  (02.10.11 02:36:55) 
bildigim kadarıyla artık online olma sürenle yazar olmanın gayet alakası var. kondüktör gün icinde entry okurken online olanların entryleri geliyo önlerine diye biliyorum.


  • rurouni  (02.10.11 02:44:37) 
ya bebyim işte kısa tanımlar yap siktiret yorumu morumu. tanım yap 1 - 2 cümlelik. adamlar ne diyolla. kısa tanımlar istiyoruz çaylaklık sırasında. bizi de uğraştırmayın amk diyollar.


  • cedric tweedledee  (02.10.11 03:41:57 ~ 03:42:13) 
@rurouni, önemli olan süre degil. online olmus musun olmamis misin o gün, yoksa ha 5 dk ha 16 saat.


  • dampire  (02.10.11 10:32:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.