[]

spor ayakkabı bakabileceğim siteler

öncelik tenis ayakkabısında. ama normal spor ayakkabı da olur. hangi sitelerden bakayim ?




 
  • neira  (01.10.11 21:30:52) 
Türk olması şart değilse;
www.zappos.com

  • coca_pucca  (01.10.11 21:44:02) 
@neira gösterdiğine sen de baktıysan çok net bir sonuç yok. amacım en fazla seçenekli siteye bakmak. aynı site de karşılaştırma yapmak. google kullanmayı ben de biliyorum. hangi siteye güvenilir nerden alışveriş yapılır onu bilmiyorum bu yüzden de bilenlere soruyorum ki eksi duyuru tahminimce bu yüzden var.


  • c1b2k3  (01.10.11 21:44:52) 
türk olsa daha iyi olur


  • c1b2k3  (01.10.11 21:46:02) 
dalkilicspor.com gırla ayakkabı var

edit: site güvenilirmi bilgim yok. sadece bakıcılar için ideal
edit2: kullanım alanı filitreleme seçeneğini tenis yaparsan amacına ulaşırsın
  • neysene  (01.10.11 21:46:06 ~ 21:57:14) 
ayakkabı dunyasından ve flo dan online alışveriş yaptım, her ikisi de sorunsuzdu.


  • yayla  (01.10.11 22:42:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.