[]

bankaya fazladan ödenen harç parası vol.2: Bir avuç para için...

öncelikle konunun özeti burda;

www.eksiduyuru.com


bu olaylar üzerine bankayı aradım ve o parayı alan memurun devlet için çalıştığını o parayı oraya verdiğimden adım gibi emin olduğumu eğer kasa fazla vermediyse paranın veznedarda olduğunu ve o parayı alamayacaksam sırf siciline zamanında böyle bir suçlamada bulunulmuştu yazılsın diye savcılığa şikayette bulunup olayı uzatacağımı söyledim ve bankanın müdüresi olduğum kişi birşeyler derken suratına telefonu kapadım. bu kadın beni 2 kere arayacağını söyleyip aramayan kadındı bu arada. sonra işte ben bunları söylemeden evvel öyle bir şey olsa ilk kendilerinin bu meseleyi çözeceklerinden bahsetti ve anladığım kadarıyla kamera kayıtlarına falan bakmamış sordum fazlam yok dedi bana diyor kadın.

böyle olunca halkbankası müşteri hizmetlerine durumu anlatan mail yazdım 5 6 gün sonra işte durumunuzu inceliyoruz haber vereceğiz diye bir mail aldım. o mailden bir süre sonra belki 3 4 gün belki daha fazla sre sonra bana bir mail geldi size ulaşamıyoruz telefonunuz kapalı diye bize yeni numara verin diye verdim sonra ne oldu? şu çok yoğunuz diye beni sallamayan kadın beni aradı?! çeşitli şakalar komiklikler yapıyor falan size ulaşamadık işte şubeye kadar uğrarmısınız sizinle yüzyüze karşılıklı konuşalım bu meseleyi ne zaman gelebilirsiniz? sizin bölüm neydi falan dedi?! ben kıllandım tabi neden sordunuz diye yok sadece sohbet etmeye çalışıyorum dedi :))


ne diyorsunuz ben bu parayı alır mıyım bunlardan? içimde bir umut oldu :D

bankacı ekşiciler falan ne düşünüyorlar bu olay için?

 
alırsan ekime alamazsan kasıma mahkemeye git panpa


  • alpkartal  (01.10.11 20:04:53) 
yumuşak davrandılarsa alırsın bence. almazsan da git mahmekeye savcıya nereye gidebiliyosan.


  • rurouni  (01.10.11 20:53:41) 
muhtemelen paranın veznedarda olduğu anlaşıldı veya yukarıdan baskı yaptılar. sana paranı verip sessiz sedasız olayı kapatmaya çalışacaklar. kapatma. paranı alsan dahi kayıtları görmek istediğini söyle. işin aslını anla. bize de bildir.


  • fiyuuuu  (02.10.11 03:28:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.