[]

Muhabbet Kuşu Uçmuyor Ne Yapılabilir??

Tahminimce 5 yaşında bir muhabbet kuşu besliyoruz, yeni doğduğunda almıştık hemen hemen 5 sene olmuştur... Şimdi bu yavrucak bir aydır filan hiç iplemiyor bizi.. Kafesini her daim temiz tutuyoruz, yemini suyunu zamanında değiştiriyoruz ve genelde ilgi gösteriyoruz fakat yaz aylarında kapı pencere açık olduğundan çok fazla dışarı çıkaramadık, ilgimiz azalmıştı... Ondan kaynaklı mıdır bilmiyorum ama kendileri artık uçmuyor hatta parmağımıza aldığımızda oturuyo gibi sanki.. Böyle bir sakinlik, bi tüneme tavırları filan...

Ne yapılabilir, veterinere mi gitsek acep??


 
peki ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir veteriner var mıdır?
bir de muayene ücreti ne kadardır ki heralde çok pahalı olmasa gerek??

  • ogzi  (30.09.11 23:40:50) 
söylemek istemem ama aynı durum bizde de oldu. annem arkasından ağlamakla yetindi.


  • altini ser incisi ker  (30.09.11 23:47:37) 
hemen veterinere götürün.


  • ceska  (01.10.11 00:03:06) 
bizim kuş aynı şekilde ergen triplerine girip uçmadı bi süre. kendisi 4 yaşında. bu arkadaşlar mevsimin bu zamanlarında genelde tüy döküyorlar. garipsediğinden midir nedir, bu dönemler içinde görülebiliyor bu davranışları. ama öyle aşırı belirgin bi durumsa bi veterinere göster tabi.


  • mulayim zurafa  (01.10.11 00:20:17) 
25-30 lira muayane ücret alır. tahminimce yazacağı ilaçlarla beraber 50 lira gibi bişey tutar aşağı yukarı. 5 yıldır sizinle yaşayan birisi için çok hesabını yapma zaten.


  • sebnamy  (01.10.11 00:34:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.