[]

finansbank kartı

arkadaşlar kartım yenilenmiş. bugün kuryeyle gelmiş beni bulamayınca geri dönmüş. finansbank hangi kuryeyle anlaşmalı ve ben kartı nerden nasıl alabilirim?




 
Kastettiğiniz ATM kartı sanırım?

Bir hafta kadar önce, CardFinans'ım evde kimse bulunamayınca, "İle iade olacak. bıdı bıdı. şu adresi ziyaret edin" diye cep telefonuma SMS geldi. Hemen girdim siteye ve gelen kodla birlikte iş adresimi verdim ve "Getirin onu buraya" dedim. Telefonla kendilerine ulaşmak imkânsız. Birkaç mesajın ardından bir hafta sonra, yine ben evde yokken, ev ahalisine teslim etmişler neyse ki.

Aktif kurye ile çalışıyor banka. Ve dediğim gibi tam bir nato kafa, sözkonusu şirket.

cebinize bir kod gelmiştir muhtemelen, oradan gerekli bilgileri web adreslerine bırakın. Tekrar dağıtıma çıktıklarında bırakırlar.Şanslıysanız elinize geçer kartınız.

Eskiden şubeye bırakırlardı bu kartları. Gider alırdık güzel güzel. Eski güzel günler...
  • ahmetdursun  (30.09.11 19:53:23) 
eewet biliyorum finansbankın o konuda ne kadar sıkıntılı olduğunu. verdiğiniz bilgiler için sağolun


  • smhylmzr  (30.09.11 20:11:10) 
bankaların anlşamalı olduğu tek bir kurye şirketi yoktur ama genel olarak dağıtımlar kuryenet ile yapılıyor, ankarada kuryenet tuzluçayırda eğer kartın kuryenetteyse oradan alabilirsi, tabi ki eğer ankarada yaşıyorsan :))


  • muhsin333  (30.09.11 20:48:22) 
genelde Kurye.net oluyor ama o firma da iğrenç çalışıyor geçmiş olsun der sabır dilerim size...


  • bisanthe  (30.09.11 23:09:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.