[]

diablo 2 hammerdin kullanımı

Şimdi ben yaklaşık bi 10 sene geç olsa da sonunda oynamaya başladım bunu biraz araştırdım ettim paladini seçtim buildlerine de netten baktım en iyisi hammerdin dediler ben de ona yöneldim. Şu an henüz level 30'dayım ama buraya kadar kendi tercihim olan zeal ve defiance ile geldim sonra öğrendim hammerdin olayını. neyse gittik akaraya sıfırladk statsları skilleri sonra sağa sola basmaya başladık ama biraz bok ettik galiba charı çünkü eskiden tek vuruştu öldürdüklerimi şimdi 10 kere de ancak öldürüyorum. Şimdi sorum şu;

Sol tuşa b. hammer'ı aldık ama nasıl kullanılıyor bu meret? basıyorum basıyorum cekiçler havada dönüyor önümdeki yaratığa bi halt olduğu yok? Acaba belirli bi kullanım şekli mi var bunun?


İkinci sorum; bu hammer deli gibi mana yiyor ama statslara puan verirken energy basmayın demişler dolayısıyla mana da yok dogru durust yani itemlerden gelen 3-5 var ama onlarda hammer için yeterli değil bunu da anlamadım?

Ve son olarak; bu saatten sonra alacagım skilleri statsları nerelere basmalıyım?

şu an için str:66, dex:67, vit:90 eng:20
b.hammer:10, conc:7, b.aim:7, vigor:2

Şimdlik bu kadar. Teşekkürler.

 
  • buzzlightyear  (30.09.11 13:15:15) 
Öncelikle hammerdin çok güçlü. Bossları çok rahat kesebiliyorsun. Ayrıca multiplayerda'da hem verdiği hem aldığı bonuslarla bir canavara dönüşüyor.İyi bir seçim ama önce alışman lazım.

Hammera bastığın zaman , çekiç karakterinin sol üstünden çıkıp dönüşler yapmaya başlıyor.Dolayısıyla yakın temasta isen sol üst tarafına getirmeye çalış yaratıkları sonra hammer at. Ayrıca yaratıklarını önce etrafına bol bol toplayıp, ve sonra hammer atmak en etkili taktiklerden. Sürekli hammer atmana gerek yok, arada dur normal vur , zaten yanındaki yardımcında yardımcı oluyor :) Ama concentration sürekli açık olsun.Hammera baya bonus veriyor. Vigora biraz daha vermen eğlenceni artıracaktır.İnsan yavaş koşmaktan sıkılıyor bazen.

Str ve dexe ise ekipmanının gerektirdiği kadar ver. Şu an fazla gibi. Bütün statları Vitalitye vermen en mantıklısı.Zamanla hammer kullanmasına alışacaksın :) Oyun acayip zevkli olmaya başlar. İyi oyunlar !
  • a4040  (30.09.11 16:57:19 ~ 16:59:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.