[]

İBB Tesislerinde Karate, Tekvando Nasıldır?

Selamlar,

İBB nin spor tesislerinden bana en yakın olanda Karate ve Tekvando var. yıllardır yapıcam yapıcam dedik yaş dayandı 25 e

bi iki sorum var.

1. hangisi daha iyidir daha kolay öğrenilir daha kolay tatbik edilir daha iyi kendime güven duyabilirim

2.Daha önce hiç İBB tesislerinde spor faaliyetinde bulunmadım ortam nası ciddi mi, yoksa karate kursuna çoluğu çocuğu doldurup geyik bi ortam mı var?

3. 24 yaşından sonra bu tür işlere girişmek spor maksatlı da olsa akıl kârı mıdır? yani yapılsa tuhaf kaçmaz di mi gençlerin arasında

 
tekvando sokak dövüşlerinde daha kullanılabilir bir teknik.

not: kungfu sanatında 70 kiloda ist 3.sü olmuş biriyim.

edit: 24 yaşından sonra yapmanın zararı olmaz ama kendinden bir bruce lee yaratamazsın bu saatten sonra. sana tavsiyem kick box.
  • Kohen  (30.09.11 09:32:47 ~ 09:33:33) 
3. 30 yaşındayım, çatır çatır ninjutsu'ya gidiyorum valla. 25-30 yaşından sonra başlamış insanlar (disiplinli devam ederlerse) bi 4-5 sene içinde ciddi usta oluyorlar bu konuda. olmuşlarını gördüm kursta ben.


  • delfina  (30.09.11 10:32:57) 
ibb haricinde kurs önerileriniz de olur arkadaşlar


  • technicalte  (30.09.11 10:54:14) 
1)karate tekvandoya nazaran felsefesi olan bir spordur. uzun vadede fiziksel ve ruhsal yönden baya bir artıları oluyor. eğer fiziksel yapınız fena değilse ikisi de işinize yarar.

2)ibb kursları pek ciddi olmuyor genelde, hatta bazen bu işi yapan anlaşmalı eğitim kurumlarına öneriyorlar. bir de ibb'de duyduğum kadarıyla genelde küçük yaş grupları oluyor.

3) 40 yaşında başlayan var. ibb'yi bilmiyorum ama diğer yerlerde bir sorun olmaz, zaten genelde dersler yaş gruplarına göre ayrılır.

istanbul'da nerde ikamet ediyorsunuz?
  • toshiro  (30.09.11 15:03:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.