[]

TTNET belası

iyi geceler.. TTNet 12 Gb kotalı net paketı kullanıyorum. normalde 40 tl odemem gerekırken gecen ay 56 tl bu ay ıse 60 tl fatura geldı.. ( kotayı asmadıgım halde ) nedir bu şimdi ? vallaha Musterı hızmetlerıne sovmekten usandm arkadaslar ya.




 
12gb kotalı pakete geçiş mi yaptınız yoksa direkt 12gb kotalı paket olarak mı internet hizmeti satın aldınız?


  • pomaklar  (30.09.11 00:13:10) 
geçiş yaptım..ancak bu pakete gecelı 5 aya yakın oldu ve musterı hızmetlerıyle gorusmemde herhangı bır ucret ödemeycegım soylendı..


  • ondkz  (30.09.11 00:14:53) 
hımm ben yeni geçiş yaptıysanız eğer hesap kesim tarihi her ayın son günü oluyor. eğer ay ortasında tarife falan değiştirirseniz hem o aydan kalan sürenin parasını alıyorlar hem de zaten hali hazırda 1 ay kullanmış olduğunuz yeni tarifenin parasını alıyorlar. ama sizin durumunuz farklı 5 ay uzun bir süre. ama şu da olabilir telefon hattı parası diye bi şey var. 17 lira mı ne? sabit telefonunuz yoksa belki onun parasını alabilirler. yine de çözemedim :S


  • pomaklar  (30.09.11 00:19:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.