[]

Yurtdışından midi klavye

Selamlar,

Çin'den gelecek bir arkadaşıma midi klavye getirtmeyi düşünüyorum ancak ne alacağıma henüz karar verebilmiş değilim. Baktıklarımın içinden M-Audio 88es'i beğendim ama işi bilenlerden de tavsiye almak isterim.


 
88es hakkında bilgim yok fakat yıllardır M-Audio Axiom 61 kullanıyorum. Gayet memnunum. 1 akustik duvar piyanosu, alesis qs7, yamaha MM6 ve korg m1 sahibi olduğum için yeterli oluyor bana Axiom 61. Fazla tuşa gereksinim duyarsam zaten piyanoyu kullanıyorum.

Bu arada baktım alete, muazzam gözüküyor. Özelliklerini inceleme fırsatım olmadı ama M-Audio, kalite zaten. Düşünmeden alın. Bu arada, ne kadara getirtiyorsunuz?
  • Sabac  (29.09.11 23:36:22 ~ 30.09.11 00:07:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.