[]

android işletim sistemli cep telefonu

merhaba. android işletim sistemiyle ilgili sözlükte bir çok yazı okudum ve ben bu işletim sistemli bir telefonu almaya karar verdim. fakat o kadar yazıyı okuyunca içime kurt düştü. eyvah telefonu alırım da bilgilerim başkasına giderse, uygulama yüklerim de telefonun içine sıçarsa gibisinden endişeye kapıldım.

telefonu almayı düşünüyorum, fakat sonradan pişman olmayayım sırf bu android yüzünden?

not: bahsettiğim telefon sony ericsson xperia neo


ekleme: telefondan abidik gubidik sitelere girmezsem, her uygulamayı telefonda çalıştırmazsam başımı derde sokacak bir şey yoktur değil mi? yoksa var mıdır?**

 
bilgileriniz derken ? bilmediğiniz kaynaklardan bilmediğiniz programlar yüklemedikçe sorun olmaz.

Telefonumda nasa'nın yeni yaptığı uyduların planları bulunmuyor, mesajlarımı ve adres defterimi herkes görebilir, alabilir, yani çok da paniklik bir durum yok, ben de almayı düşünüyorum hatta
  • bonjurkes  (29.09.11 23:45:40) 
o halde sözlükte android işletim sistemine neden kötü gözle bakılıyor? beklentiler çok yüksek olduğu için mi ya da telefonu bilgisayar gibi gördükleri için mi?


  • eternal_soul  (29.09.11 23:51:06) 
Xperia Neo kullandım (annemin telefonu), hala da kullanıyorum. Android başlığındaki çok uzun entrymi de okumuşsundur belki.

Şimdi alet bir iPhone 4 olmasa da güzel donanımsal açıdan. Android konusundaki en büyük şikayetim gereğinden fazla anlamsız derecede karmaşık olması. Zevk meselesi, ben uğraşırım usta dersen gayet güzel alet, iPhone'dan eksiği yok fazlası var HDMI çıkışı gibi.

Ama bana sorsan ben yine iPhone alırım.

Edit'ine cevaben: Yoktur. Rahat olabilirsin yani.
  • roket adam  (30.09.11 00:04:44 ~ 00:05:06) 
Market e guvenebilirsin.
Ve android alacaksan sgs2 al!
Iphone4 ile kiyaslamak bile yersiz
  • beyninin üstüne oturan yazar v2  (30.09.11 00:40:29) 
fanatik bir sony ericssoncu olarak alma diyorum, içindeki dahili hafıza çok az tam olarak verim alamazsın androidde tum uygulamalar sd karta yüklenemiyor veya bazıları yüklense bile dahili hafızada da biraz yer kaplıyor sonuç olarak çok uygulama yüklersen veya facbook twitter manyağıysan dahili hafıza şişer sinir bozar. baksettiğin telefon 500 - 600 tl olsa al derdim ancak bu fiyatın hakkını vermiyor. ben olsam Samsung i9003 Galaxy SL 4 GB gibi dahili hafızası en az 1 gb olan birşey bakarım htc desire z de olabilir mesela.


  • drip nick i zaten kullanilmakta  (30.09.11 03:04:02) 
hocam ben temmuz'dan beri HTC Incredible S kullanıyorum.. hayatımda bu kadar sorunsuz bir telefon ilk defa kullanıyorum.. gir donanımhaber sitesine. diğer telefonlarla ilgili türlü türlü sorunlar varken bu telefon ile ilgili sorun bildiren yook gibi bişi.. hatta yok lan.. sorunsuz telefon bu.. :))


  • asabi  (30.09.11 11:00:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.