[]

Facebook Grup Ayarları

Merhaba,
Facebook'ta iki grupta yönetici ya da kurucu konumundayım ve bu gruplardan birinde "tüm üyelere mesaj gönder" seçeneği çıkarken, diğerinde bu seçenek yok. Olmayan grupta şu an bu seçeneğe ihtiyacımız var, tüm üyelere mesaj yollamamız gerekiyor. grup ayarlarını kurcaladım ama bulamadım. grubun ayarları mı bozuldu ne oldu da mesaj yollayamıyoruz?

Peki diyelim ki bu seçeneği geri getirmek mümkün değil, o zaman o gruptakileri grubun sayfa formatına geçeceğini ve değişeceğini dolayısıyla oraya davetli olduklarını nasıl söyleyebiliriz başka bir şekilde?

 
mesaj konusu ile ilgili olarak, gruplardaki üye sayısı ile alakalı oldugunu duymuştum.belirli üye sayısının üzerine çıkan grup/etkinliklerde mesaj olayı devre dışı kalıyor.

diğer soruna gelince de benim aklıma grubun duvarına yazmaktan başka bişey gelmedi.
  • al basmadan donu var  (29.09.11 23:32:20) 
sanırım o sınırı geçti grup o zaman. duvara da kimse bakmıyor anladığım kadarıyla. sınırı bilsem o kadarını kovar sonra yollarım mesajı ama. :) benim de aklımda o sayfaya üye olma etkinliği gibi bir şey açmak var bakalım teşekkürler.


  • bi mekan  (29.09.11 23:42:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.