[]

yeni evlen(miş)en çiçeği burnunda ekşi duyuruculardan

öneriler rica ediyorum.yeni evlenecek birine;

- çamaşır mak+buzdolabı+bulaşık mak+set üstü olarak hangi markaları tavsiye edersiniz? (her bir eşya için farklı marka ve model de olabilr)

- electro world veya muadili elektronik mağzalarından hangilerin fiyatları avantajlı?

not:bütçe 3000tl dir

şimdiden teşekkürler.

 
ben arçelik diyorum,şaşma bence.kampanyaları takip etmen gerek.bazen yetkili satıcılarda da uygun kampanyalar oluyor,bilgine.


  • phil_1999  (29.09.11 11:39:23) 
bosch tan şaşma bence bi kez para bayılırsın ama senelerce götürür bide ordan bak


  • semson  (29.09.11 11:42:35) 
@phil_1999 türk markaları nedense içime sinmiyor.şikayet var'a baktığımda hep arçelik marka beyaz eşyaların şikayeti ile dolu.gerçi tr deki beyaz eşyaların çoğu yerli imalat ama marka olarak yinede türk markalarına o kadar güvenmiyorum.


  • azdeli  (29.09.11 11:44:17) 
arçelik+1


  • evergreen  (29.09.11 11:53:40) 
kesinlikle bosh benim bütün beyaz esyalarım bosh daha tık demedi.


  • ufolursun  (29.09.11 11:57:00) 
çamaşır makinesi : bosch veya samsung
buzdolabı : samsung veya LG
bulaşık makinesi : bosch
set üstü olarak : cok farketmez ama arçelik veya bosch alabilirsin.

beyazesyamerkezi.com

güvenilirdir. reklam yapmıyorum kendimde oradan alışveriş yaptım, istoçtaki yerlerini de gidip gördüm. herhangi bir sorun olmadı. bir de genelde uygun fiyat veriyorlar.
  • nuisance  (29.09.11 11:57:56) 
benim bekarlıktan kalma çamaşır makinem ve televizyonum Beko marka ve hala aslanlar gibi kullanıyoruz.

Evlenmeden önce, eşimde marka takıntısı olduğundan, illa Bosch alalım diye tutturdu. Buzdolabı, fırın, aspiratör, şofben ve bulaşık makinasını Bosch aldık. Onları da hala kullanıyoruz (6 yıldır) ve bir problem yaşamadık.

Size forum.donanimhaber.com öneririm. Çok güzel öneriler alabilirsiniz.
  • 44  (29.09.11 12:01:59) 
buzdolabında siemens de iyidir.


  • sanal hayvan  (29.09.11 12:03:36 ~ 12:03:54) 
adam 3.ooo TL demis. Bosch diyen ezberci arkadaslari opesim geldi.

Simdi bi dusunelim. Adamin beyaz esyaya ayirdigi 3.ooo TL si varsa bu adam zengin degil. Arti evlilik arifesinde. Bre imansiz acimasizlar ne Bosch undan bahsedersiniz ne siemens'inden?

"Bi kere al omurluk kullanirsin aabiy!", ben bu adami olduresiye doverim. Ulan adam sıkışık durumda, belkide 3 sene sonra paranin amkoycak, bugun beyaz esyaya odedigi 10.000TL nin acisina (borcuna) kahrolacak. Keske sadece; servisi duzgun calisan, fiyat / perfomansi iyi olan bir marka alsaydim (Samsung)boylece evliligimin ilk gunlerinde eziyet cekmeseydim diyecek.

Samsung Tr ye kisa zaman once kendisi girdi, distrubutorlugunu kendisi yapmaya basladi yani. Servis sikintisi yok, gayet ucuz ve heryerde satiliyor.

Ezbercilige lanet!
  • theli  (29.09.11 12:33:18) 
Bulaşık makinası, ankastre fırın, ocak ve davlumbazı Profilo'dan aldım. Hem ekonomik hem de şimdilik gayet iyi kalitedeler. Siemens yada Bosch alacaktım ancak bu 3 markanında aynı fabrikalarda üretildiğini ve Türkiye'deki servislerininde aynı firma olduğunu öğrendim. Çok para vermedim Profilo aldım, tavsiye ederim. Buzdolabını Samsung aldım o da gayet iyi. Markayı seçtikten sonra o modelin üretim yerine bakın, genelde Türkiye'de üretilen modeller ucuz oluyor ama müşteri şikayeti anlamında yurtdışından gelenlere göre daha çok problemli oluyorlar.


  • sbryldrm  (29.09.11 13:43:44) 
@theli gel döv bekliyorum gel özele gel . . .


  • semson  (29.09.11 14:44:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.