[]

bedaş faturası

telefonla bedaşa ulaşmaya çalışıyorum ama bi türlü telefonu açmadılar, belki bi fikri olan vardır. sorum ve sorunum şudur:

2 ay önce taşındım taşındıktan sonra 1 fatura geldi 22 ağustos son tarihli, şimdi online fatura sorgulamadan baktığımda eski kiracının 20 tane ödenmemiş faturası görünüyo(1500tl lik) yanında davalı yazıyor, 1-benim bunu aynı tesisat numarasını kullanmamıza rağmen görüyor olmam normal mi?
2-40 gündür benim faturamın kesilmemesi normal mi?
3-her ikisi normalse benim faturam kesildiğinde bu 20 faturanın altında ayrı bir fatura şeklinde mi görülür?

onun borcu yüzünden bi karışıklık olmasından korkuyorum, çat diye kesmesinler elektriğimi, endişe ettim

 
Taşınırken elektriği üzerinize almış olmanız gerekiyor?

Eğer Aldıysanız herhangi bir endişeye gerek yok. Borç sizin borcunuz değil. Almadıysanız eski ve sizin kullandığınız elektrik de sizin borcunuz değil.

Ancak almadıysanız elektriğinizi kesebilirler.

Yani dert etmeyin siz kendi adınıza çıkan faturaları ödeyin gerisi sizi ilgilendirmez. Fatura hala eski daire sahibi adına geliyorsa bir an önce gidip üstünüze alın.
  • halilibo  (28.09.11 23:45:06) 
kendi üzerime aldım daha ilk gun ama 40 gundur fatura gelmeyince endişe ettim, teşekkürler rahat edeyim o zaman


  • hypathia  (29.09.11 00:07:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.