[]

görmemişin led tv'si olmuş...

değerli teknoçocukları...
sık sık film izleyen bir insan olarak ne zamandır aklımda bilgisayar monitörü olarak led tv kullanmak vardı ki geçenlerde bu hayalimi gerçekleştirip bir adet led tv edindim.

47' lg 100hz led tv aldım teknosa indiriminden 1600TL ücretle.

iyi, memnunum da, hdmi kablo ile bağladığım bilgisayarım biraz eski gibi.ekran kartım ati 4450 760 mb. sanki görüntü kalitesi yüksek,böyle ışıklı sahnelerde falan kasma yapıyor gibi.

1-)ekran kartını ve ram'ı mı yükseltsem? yoksam sinema sistemi mi alsam? (bu ihtimal olursa dv'ye mi para kaçırcaz?)
2-)yeni ve görsel yönden "yuuuuh televizyonum var" etkisi yaratacak iyi film önerir misiniz?(dün thor çaktım, iyi gitti. Bugun yüzüklerin efendisi serisi yapmayı düşünüyorum)
3-)tv için verdiğim fiyat nasıl sizce?

 
1. ekranınızı kapatın. ikisi aynı anda çalışmasın. zorlanması mümkün ve normal açık olduğu durumda. başka bir şeye gerek yok.
2. contact : www.imdb.com
3. lg'ler piyasadaki en uygun fiyatlı markalı cihazlar. www.teknofiyat.com'dan bi bakın. teknosa'dan daha ucuza eminim bulursunuz orada "kampanya" denmiş olsa da. ama belli olmaz. teknosa'da da bazen chip puan vs gibi indirimlerle güzel şeyler yakalanabiliyor.
  • ben smyrna  (28.09.11 18:40:47) 
blue-ray yıldız savaşları izle..


  • toshiro  (28.09.11 18:49:55) 
ekstra olarak eger film izleyeceksen media center denen dalgalardan edinebilirsin


  • exodia  (28.09.11 20:00:56) 
bence film izleme mevzusunu bilgisayardan koparin. yaklasik olarak 200 liraya satin alacaginiz bir media player ile her turlu filmi vesaireyi daha guzel oynatirsiniz. ornek:

www.hepsiburada.com

bunun yaninda asil mevzu, olayin ses kisminda.

"yuuuuuh televizyonum var" seklinde yasadiginiz etkinin yaklasik 4325 katini adam gibi hoparlorlerle yasarsiniz. bence tv'ye 1600 lira vermek yerine tv'ye 1100 lira, ses sistemine de 700 lira vermek cok daha mantikli. evet toplamda cok daha fazla para odemis olacaksiniz ama cok daha fazla yuuuuuuuh diyeceksiniz.

mesela ben 1-2 sene once su asagidaki linkteki sistemi aldim. korku filmlerinde korkarsiniz, aksiyonun en icinde olursunuz.

www.sony.com.tr
  • co2s2  (28.09.11 20:17:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.