[]

Acun Sorunsalı ....

Bu adamı televizyonlarda gördükçe tüm basitliklerin dünyayı ele geçirdiğini hissediyorum.
güneydeki apart hotellerde! animatörlerin, kafası bir dünya Gezen İngilizlere bile yediremediği Basit Animasyon Oyunlarını Millete canlı yayında nasıl yediriyor? İbretle izliyorum.
saatlerce tv basına kilitlediği milletin üzerinden kazandıklarına karsı birde mütevazi gibi takılıp 100 milyon usd lardan bahsediyorlar. anlaşılır gibi değil !
En son Konustugu Muhtesem ingilizcesi yuzunden Bu dile olan butun sempatimi kaybettim!
sırf bu yüzden ispanyolcaya basladım. bunada sararsa, Pasifik dili konusmaya baslarım herhalde.... Bu herifi görmemek,haberlerini okumamak, hakkında bişeyler duymamak için ne yapmalıyım? fikir verin lütfen !
Hülya avşar denilen bayanda dahil....

 
televizyon izleme yeter.


  • ocanal  (28.09.11 15:20:02) 
şindi acunu ben de sevmiyorum ama, bu kadar da takma bence. ister ali ağaoğlu, ister hülya avşar isterse acun istediği şeyi yapsın. televizyon zaten izlemiyorum. görsem de bu ne ya kıh diye güler geçerim. çevremdekilere de izlemeyin yeea bunu kolpa diyorum. tamam işte işim bitiyor. acun yüzünden ingilizce'ye küsülür mü lan. ayrıca demek ki adam öyle ya da böyle başarılı yapcak bişey yok kenks.


  • dwyn  (28.09.11 15:22:21) 
giydiği kıyafetler programındaki bazı ögeler illuminati simgeleri içeriyo,,,bence bu herifin elinden birisi tutmasa buralara gelemezdi,,,işin sırrını bizde bilmiyoruz ama bi gariplik olduğu belli illuminatiyi araştırmalısın subliminal mesajları fln,,,insanların zihinlerine işliyolar adeta onlar kontrol ediyo bizi vs çok araştırmalısın bunları acunda onların kullandığı bi parça olabilir belkide acun bir mason ciddiyim bak şaka yapmıyorum


  • semson  (28.09.11 15:34:17) 
bu adam milletin nabzına göre şerbet dağıtıyor, bide üzerinde ailenin büyük oğlu samimiyeti var ya türk aileleri çok çabuk benimsedi


  • berkecan concon again  (28.09.11 16:07:16) 
televizyon izlediğiniz sürece acun ve türevleri beyninizi iğfal etmeye devam edecek. kaldırın atın televizyonu, gerçekten o kadar zor bir şey değil.


  • noid  (28.09.11 16:43:10) 
Artık ''EURONEWS ve History '' dışında hiçbir Kanal izlemiyorum.


  • voyage  (06.09.15 01:37:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.