[]

Arayanin ismini okuyan cep melodisi

selam ben elif izmir'liyim 1.72 boyundayim. Sorum su, boyle tech geek bir insan evladinin N.XY model nokia telefonunda arayan ismini seslendiren bir melodi kulagima eristi. Yatakta yatarken ve tel uzaktan luzumsuz biri arayinca ilgilenmeme tribine olanak verdiginden gayri eger bu is telefonun yazilimina bakan bir olay degilse edinmek ister, sizden yardimlarinizi rica ederim. saygilar.




 
Bildiğim kadarıyla bu programla yapılmıyor, telefonun kendi özelliği. Nokia N bilmem kaçlarda vardı bu özellik.


  • kimlanbu  (10.06.08 22:39:17) 
n93i de var mesela o özellik once arayan kişinin ismini soyluyor sonra melodiye giriyor. kişiye gore melodi atama özelligi 3310 dan beri var zaten:) telefon hangi isimle kaydettiyseniz onu soyluyor farklı bi şey soyletme olanagı var mı onu ben de bilmiyorum.

ek olarak bir de tv de alt reklamlarda 3350 e adını yaz gonder telefonun isminle calsın tarzı şeyler de var.
  • rurouni  (10.06.08 22:45:20) 
al bi mikrofon tak pc ye, "haydaaaar" diye bagirip kaydet. melodiyide haydar'a ata..

not: adim elif demissin ama nickin murat.. Biraz daha dikkat lutfen, olmuyor..
  • theli  (10.06.08 22:50:34) 
nokia n95'te de vardir bu ozellik. telefon calarken ismini soylediginden, gereksiz bir kisiyse sadece sustur tusuna basiyorum. telefon sessiz calma moduna geciyor. arayan gereksiz sahis da telefonu acacakmisim gibi bekliyor.


  • n tee  (10.06.08 22:55:07) 
yalnız dikkat ediniz... o sevmediğiniz kişi yolda sizi görüp ' ehehe du bi şunu çaldiriyim ' diye sizi arar..sizde siklemezsiniz..sonra ayıp olur ona...falan...


  • mvp  (10.06.08 23:48:02) 
symbian bilmemkaçtan beri var o ozellik.


  • sourlemonade  (11.06.08 00:19:53) 
n73'te de var bu özellik ama ingilizce okumaya çalışıyor isimleri. çoğu zaman da alakasız şeyler çıkıyor....


  • co2s2  (11.06.08 02:51:48) 
microsoft metin okuyucu gibi; n73-n95-e50 gibi telefonlarda var.

mesela: bir ki$inin adini 'yarrrrak' olarak kaydedince 'yarrak ariyor' diye ötmeye ba$liyor cok zevkli.
  • 05  (11.06.08 03:33:18 ~ 03:34:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.