[]

Kitap toplama kampanyası hakkında sorular.

merhabalar sayın duyuru halkı. Şimdi biz Celal Bayar Üniversitesi öğrenci kulüpleri olarak bir kitap toplama kampanyası düzenlemeyi planlıyoruz halihazırda birkaç problemimiz var.

-Bu kitapları gönderebileceğimiz bir okul henüz bulabilmiş değiliz. Öncelikle bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Özellikle doğu illerine göndermek gibi bir öncelik belirledik. Oralarda görev yapan Öğretmen tanıdığı olan varsa bizi onunla iletişime geçirebilirse sevinirim.

-Bu kitapların ulaşımı konusunda kargo firmaları bize yardımcı olur mu acaba bu konuda bir fikrim yok ne yazık ki. Nasıl bir yol izlenilebilir?

Bunların dışında Manisa ve İzmirde yaşayan sözlük yazarlarından bize kitap yardımı yapabilecek olursa her kitap için size ulaşırım bizzat elinizden alırım kitaplarınızı.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

 
mng geçmişte benzer yardım kampanyalarına destek vermiş. şansınızı deneyin. bit.ly


  • yons  (27.09.11 21:50:53) 
-- Mail atın kaymakamlıklara,yada ilçe milli eğitim müdürlüklerine...yardımcı olacaklardır..
--Kargo konusundada destek/sponsor bulabilirsiniz sanıyorum, Gidin bulunduunuz yerdeki kargı müdürlüklerine derdinizi anlatın bişey kaybetmessiniz...

  • ataman  (27.09.11 21:56:04) 
Aslında hocam bizim ihtiyacımız var. (Kars'ta bir köy okulu) Ama böyle kampanyalar için önce milli eğitim müdürlüğü gibi yerlerin haberdar edilmesi lazım.


  • poyrass  (27.09.11 22:00:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.