[]

Istanbul'da adam gibi fotografci (avrupa yakasi)

Istanbul'da adam gibi fotografci ariyorum, bu isten anlayan ve referans olabilecek birileri var mi?

tercihen besiktas, levent veya taksim/beyoglu civarinda.

Yapilmasi gereken, biyometrik fotograf icin digital kamera ile fotograf cekilmesi gerekiyor. Daha sonra bu fotoya dokunmadan kameradan oldugu gibi mail atilacak bana, Ben de hollanda'da bir fotografcida bunu kestircem bastircam.

Etiler'deki yalcinlarda cektirdik, her defasinda yuzde yansima oldu ve bunu cozemediler bi turlu. Gercekten isini adam gibi yapan birisi lazim. Fiyati susu busu onemli degil.

 
fiyat onemli degilse su olabilir:
www.mehmetturgut.com

  • perkele  (27.09.11 17:08:01) 
@perkele olabilir valla


  • 4ever  (27.09.11 17:40:30) 
ne parası yahu, alt tarafı yuzunuzun tamamını duzgun gosterecek bı foto, sonra da bıyometrık boyuta ındırılecek. daha once yapmadım ama bu bu kadar zor olmamalı.


  • fenerliyim ama feneri delgado  (27.09.11 19:15:10) 
@perkele oha :)

zümrüt olabilir, bolca fotoşop yaptıkları için yüzünüz hiç bir şey yansı(ta)mayacaktır...
  • rast  (27.09.11 23:42:07) 
ya bu arada m.turgut ıgrenc fotograf ceker.


  • fenerliyim ama feneri delgado  (28.09.11 14:12:02) 
Mehmet Turgut'a kadar gelmeden cozduk isi, turkiye'deki fotografcidan acik gri arkaplanda, cok fazla arkaplan isigi olmadan bir foto cekmesini istedik.
Yuzdeki parlaklik gitti. Digital kamera'dan cikan fotografi da sonrasinda Hollanda'daki fotografciya yolladik, o da gereken kesme islemleri ve olcumleri yapip yolladi. Budur durum kisaca

  • 4ever  (28.09.11 14:14:13) 
neden hollanda? hakkaten merak ettim :)
bir de kendi cevaplarini ticklemissin panpa :) gozumden kacmadi...

  • perkele  (28.09.11 18:09:46) 
@perkele
panpa Durum su, ben hollanda'dayim, fotografina ihtiyacimiz olan arkadas istanbul'da.

burada (hollanda) bi yere vericem fotografi da; fotografi kabul ya da red edecek makam da "certified" bir fotografcinin elinden cikmasi istiyor. Karisik isler. Neyse ki hallettik :)

ahan da tikledim

Ya kendi cevaplarimi da tikliyorum ki, soyle scroll ederken kendi cevaplarimi da tekrar tekrar okumayayim diye. Cok sik kullandikca eksi duyuru'yu boyle onlemler alir oldum zaman kazanmak ve ayni seyleri tekrar tekrar okumamak icin :)
  • 4ever  (28.09.11 21:48:25 ~ 21:48:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.