[]

YD öğrencisi için YGS hazırlık kitabı önerisi

merhaba cahit arf'lar,

yabancı dil öğrencisiyim, son sınıfım. ygs hazırlık için coğrafya ve matematik konu anlatımlı kitaplarına ihtiyacım var. elimde yeteri kadar test var ama konu anlatımı yok.

hangi yayınları önerirsiniz? LYS'ye hazırlayacak kadar detaycı olmasına gerek yok, sadece YGS için istiyorum sonuçta.

 
fem-güvender ya da
final-birey ya da
kavram(kısa ve öz)
  • vcellist  (26.09.11 23:02:30) 
her ikisi için de mi? 5 yayın adı verdiniz, zor olucak aralarından seçmek. en azından + ve - yönlerini yazsaydınız.


  • hjarteblod  (26.09.11 23:21:21) 
fem. eger konu eksigin varsa simetri serisi.
eger yoksa, birey B (lys de var icinde ama ve 35 tl)
iyi oldugun konularda da celal aydin
  • dampire  (26.09.11 23:32:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.