[]

piercing sonrası krem

merhabalar. bugün 3. kez kaşımı deldirdim bi anlık kararla, ama bakım için hangi kremi sürmem gerekiyordu unuttum. google + duyuruda arama yaptım ama isim verilmemiş, genelde antibakteriyel krem + tuzlu su filan diyor (ki tuzlu suyu ilk defa duydum, önceki 2 seferde de tuzlu su filan kullanmadan hemen iyileşmişti). tragus'uma fucidin sürüyodum o yüzden fucidin aldım ama sanki önceden bactroban ya da bepanthene kullanmıştım diye hatırlıyorum.

özetle, fucidin iyi midir yoksa başka bi krem mi alayım? ya da yarın sabah yaptırdığım yeri mi arayayım?


 
terramycin derler ama farketmez herhalde


  • freebird5406_2  (26.09.11 22:39:46) 
kreme çok gerek yok aslında, herhangi bir antiseptik spreyle de halledilebiliyor. mesela ismi son derece yan sanayi gelen roll diye bir markanınkini eczaneden alıp kullanmıştım 3 yıl önce. sadece gunde 4-5 kez spreyliyordum(gozunden uzak tut tabii) herhangi bir sorun çıkmadı.


  • 12345678910111213141516171819202122  (26.09.11 22:46:55) 
fucidin pomad aldıysan başka almana gerek yok, hepsi zaten bephanten ya da terramycin aynı görevi görüyor.
anti bakteriyel olması yeterli yani.
kremi günde en az 2 defa sürmeni kuvvetle öneririm.
  • leadzeppelin  (26.09.11 23:02:13) 
Yaptırdığın yere güveniyorsan orayı ara bence.
Ben 2 kez deldirdim kaşımı, ilkinde sadece bepanthen sürdüm, şişti bir süre sonra. İkincisinde bepanthen sürmeden önce tuzlu su (ya da okyanus suyu, eczanede satılıyor) ile temizle dedi yaptırdığım adam, öyle yaptım, hiç bir sorun çıkmadı.

  • gioberg  (26.09.11 23:03:03) 
fucidin.


  • anneke  (26.09.11 23:42:30) 
Ben yapmıştım 3 sene önce ve okyanus suyu krem vs hiçbirşeye girmedim sadece 1 2 gün yıkamadım orayı hiçbir sorun çıkmadı. Ama yaptırdığım yere güveniyordum ben paraya kıymıştım.


  • yazararme  (27.09.11 00:34:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.