[]

gençlik hastalığı

köpeğim çok hasta ve veteriner kontrolünde yalnız dayanamıyorum onu bu halde görmeye. gençlik hastalığı geçiren bir köpeği olan var mı bir kaç sorum olcak:(golden retriever ve 3 aylık kendisi , bu hastalığı atlatan bir köpeğiniz oldu mu ?




 
üzülerek soylemeliyim ki kedi ve köpeklerde bu hastalık atlatılamıyor. %100 e cok yakın bir ihtimal kaybedersiniz kendinizi hazırlamalısınız. bir mucize olur da kurtulursa buraya da yazın sevinelim. üzüldüm gercekten. genelde pet shoptan alınan hayvanlarda oluyor bu genclik hastalığı denen şey ve malesef ölümcül.


  • likeinme  (10.06.08 16:14:10) 
muhtemelen gormussunuzdur ama baya sey yazmislar bu konuda
(bkz: genclik hastaligi)

ve

www.evcilkutuphane.com

veteriner.net

kiyamam hasta kopeklere yahu
  • la traviata  (10.06.08 18:26:42) 
öncelikle çok geçmiş olsun, bir köpek sahibi olarak şu an yaşadığınız boktan duyguyu az çok tahmin edebiliyorum, bol sabırlar.

çok iyiye şartlamayın kendinizi. gençlik hastalığı olup kurtulan köpek tabiki var, bunun örnekleri var, ancak bunlar bile gelecek hayatlarında ağır travmalar altında kalabiliyor veya sürekli nükseden hastalıkları, zayıf bağışıklık sistemi gibi şeylerle boğuşuyor ve 12-13 senelik ömrünü malesef genç yaşta kaybediyor.

her şeyin bir bedeli ve büyük bir sorumluluğu var, köpek sahibi olmanında. belki bana tepki vereceksiniz, belki pek çok kişi küfürü basacak ama, köpeğiniz gerçekten gençlik hastalığına yakalanmışsa, veterinere rica edin, köpeğinizi uyutsun. bu ona yapacağınız en büyük iyilik olacaktır.
  • galahad  (10.06.08 20:13:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.