[]

Staj Raporu Ciltletmek

merhabalar. bu ciltleme olyı nasıl yapılıyor? yani ben çıktı alıp götürsem bunu ciltleyin desem yapabiliyorlar mı yoksa özel bir şeyi falan var da çıktıyı da kendileri mi alıyorlar? bir de bizden karton ya da benzeri bir kapak kullanarak ciltletmemiz istenmiş. bu da ayrıca istenen bir şey mi yoksa zaten ciltlerken kapak koyuyorlar mı?

bunları yaptırırken de sorabilirdim de bi imza durumu var da ona göre ya ciltlettikten sonra imzlatıcam ilk sayfayı ya da önce imzalatıp sonra ciltlettirmeye götürücem.
teşekkürler.

 
henüz çıktı almadıysan usbde veya cdde götür onlar alsın çıktıyı ciltlemeye uygun olarak. çıktı aldıysan yanında yine usbde filan da götür çıktıyı gösterirsin ciltlemeye uygunsa ciltlerle, değilse ilk söylediğim geçerli olur.


  • in vino veritas  (26.09.11 19:14:16) 
Ozalitçilerde a4 boyutunda bastırdıktan sonra plastik cilt yaptırmıştım. Benim gittiğim ozalitçilerde sadece a4 boyutunda yapılabiliyordu haberin olsun. Arkası mat önü şeşfaf plastik kapak olmuştu. Isıyla eriterek yapılıyor sanırım. Dayanıklı, bana göre ucuz fakat vasat görünümlü bir şey. Öğrenci işi işte.


  • neotunc  (26.09.11 19:20:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.