[]

Facebook / Fake şahıs

selam dostlar. hibinonun biri benim adımla ve fotoğrafımla bir hesap açmış. arkadaşım şans eseri fark etti. herif beni bloklamış, görememişim dolayısıyla. arkadaşlarıma şikayet edin dedim. şikayet listesinde "benim bir arkadaşımın adını kullanıyor" gibi bişey var. hangi arkadaşın diye sorunca beni işaretliyolar, ve facebook bana "bu kişi senin ismini kullanıyor, şikayet et" diye bi mesaj atıyor. ama herif beni bloklamış zaten, sayfasına giremiyorum ki? yani adamı şikayet bile edemiyolar, çünkü kişisel şikayet göz önünde bulunduruluyor sanırım. sadece arkadaşlarımın bana mesaj atmalarını sağlayan bi arayüz çıkartıyor adam şikayet edilince. ancak "gerçek bi kişiyi temsil etmiyor" şeklinde bi şikayet yapılabiliniyor, onu da birsürü kişi yaptı, hala hesap aktif.

benim bu hesabı bir an önce devirmem lazım bazı sebeplerden dolayı. sitede yardım merkezinde iletişim adresi falan da yok. iletişim kurabileceğim beni kaale alacak adam var mı facebookta? benzer sorunu olan oldu mu, nasıl aştı? yazarsanız sevinirim.


 
Facebook iletişim adresleri aşağıdaki gibidir;

Facebook ile ilgili herhangi bir öneriniz ya da isteğiniz varsa: info@facebook.com adresine mail gönderebilirsiniz.

Facebook hesabınız kapatıldıysa, konuyla ilgili disabled@facebook.com adresine mail atabilirsiniz.

Facebook’ta güvenlik ve gizlilik ile ilgili problemleriniz varsa privacy@facebook.com adresine mail atabilirsiniz.

Facebook’ta her hangi bir grubu, kişiyi ya da olayı şikayet etmek için ise; appeals@facebook.com adresini kullanabilirsiniz.

Facebook’tan yardım istemek için ise help@corp.facebook.com adresini kullanabilirsiniz.

Herhangi bir uyarı için ise warning@facebook.com adresi ile facebook yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz.
  • t3hn0  (26.09.11 17:18:39) 
aynı isimle bir hesap daha açıp bağlantılı hesabının bu olduğunu, seni engellediği için sahip olduğun asıl hesaptan şikayet edemediğini söyleyip şikayet edebilirsin gibi düşündüm bir an.


  • in vino veritas  (26.09.11 19:02:00) 
son çare sözlükten guru'ya danış derim.


  • asdasdas  (27.09.11 01:28:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.