[]

Noter onaylı yeminli tercüme Ankara

Yaklaşık 10-15 tane Türkçe dokümanı (her bir sayfada 100 kelime bile yoktur) İngilizce'ye tercüme ettirip noterden onaylattıracağım, yine yaklaşık 10 sayfa İngilizce dokümanı noterden onaylattıracağım. Özellikle noter tarafında iyi para döküldüğünü biliyorum. Bu işi ekonomik olarak yaptırabileceğim tercüme bürosu veya noter var mıdır? Yoksa 3-5 lira fark dışında hemen hemen aynı mıdır? Şehir Ankara.




 
noterlerin fiyatlari standart olmasi lazım. birkaç tercüme bürosuyla konuşup pazarlık yapman işe yarayabilir.
noter ingilizce dökümanı direk onaylamıyor. tercümanda türkçeye çevirttirip öyle onaylıyor. ben ingilizce 1er sayfa diploma ve transcript onaylatmak için sormuştum. tercüman çevirmek için 50 lira civarında para istemişti. noter de onaylamak için 150 lira civarında bir para istemişti. ben de vazgeçmiştim :)

  • kirmizi beyaz  (26.09.11 16:36:36) 
Ankara için tavsiye edebileceğim tercüme büroları.

www.onattercume.com
www.tercume724.com
  • fa sila  (21.06.18 13:01:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.