[]

game of thrones

öncelikle ne kadar spoiler bilemeyeceğim ama sadece sezon 1, bölüm 2yi geçtim. tv'den izlemeyi seviyorum da.

ben ilk bölümün bir kısmını kaçırdım da bakımdan kim kimin neyidir biraz kafam karıştı. hiçbir yere bakamıyorum çünlü spoiler da görmek istemiyorum bu bakımdan yardımcı olursanız çok sevinirim. bildiklerim de şunlar:

Kral'ın bir ailesi var. Bunun başka birisiyle sikişen bir karısı var. Prens olan ve elini kurda yaralatmış olan çocuğu var. başka çocukları da olabilir.

Kral'ın yardım istediği sadık dostu var. Bunun karısı var. 2 kız(babasıyla beraber gittiler), 3 erkek çocukları olmalı( büyük olan, 10 yaşında ve yüksekten düşmüş olan 6 yaşındaki ). bu adamın bir tane de gayri meşru çocuğu var, sur'a gidiyor.

öncelikle şimdi cüce kimin neyi oluyor? buna amca filan diyorlar ama bu da gayri meşru. bunu bir açıklayın :)

kraliçe ile sikişen adam kim? cüce'ye kardeşim filan diyordu?

sarışın uzun saçlı piç adamın tahtı niye iddia ediyor? eskiden nolmuş anlatıldı mı?

 
1- cüce kraliçe'nin kardeşi.

2- kraliçe ile sikişen adam cüce'nin kardeşi. dolayısıyla kraliçe'nin de kardeşi. (evet ensest)

3- krallık zamanında uzun saçlının ailesindeymiş. (ejderha soyundan gelen targeryan'lar bunlar) şimdiki kral robert o zamanki deli kral targeryan'ı tahttan indiriyor. ailesini de sürgüne gönderiyor. bizim uzun saçlı ipne de kızkardeşini barbarların kralına eş yapıp onun ordusuyla geri dönüp krallığı geri alma peşinde.
  • zgrydn  (26.09.11 12:08:53 ~ 12:11:08) 
spoiler filan



cüce kraliçe(cersei lannister, ikiz kardeşi ile ensete girişen hanımabla)'nın kardeşi.

kraliçe de ikiz kardeşi ile ensest ilişki içerisinde.

yüksekten düşen 6 değil 10 yaşındaki bran stark.

ilk 2 bölümden sadece bunlar kaldıysa bence ya baştan izleyin ya da 10 bölüm izleyince iyice çorba olmaya hazır olun.

ayrıca sözlükte kitaptan verilen spoler'lardan uzak durun, ben birini okudum, yeminle üzüldüm yahu. düşüncesiz, pis herif çok kötü vermiş spoliler'ı
  • altinci nesil caylak  (26.09.11 12:10:41 ~ 12:20:49) 
Hacı bence sen ilk 2 bölümü indirip tekrar izle. Herşey birbirine karışmış sende.


  • najiii  (26.09.11 12:13:53) 
hocam al sana faideli bir eser,işini görecektir :

imageshack.us
  • brkylmz  (26.09.11 12:23:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.