[]

ups kargo hizmeti nasıl?

aras ve yurtiçiye göre nasıl hizmeti. çabuk ve çalışanları düzgün mü yoksa mal mı?




 
ups ile gönderilen bir şeyi eline almadıktan sonra istesen de vermezler. bu şu demek oluyor. eğer bir kere geldilerse ve sana bir şekilde ulaşamadılarsa onların kargo toplama yeri gibi bir yer var. oraya götürüyorlar malzemeyi. sonuç olarak sen gidip oradan alamadığın için onların keyfini bekliyorsun. ama eğer ulaşırlarsa sana 10 numara. yani adresinde ol falan diyorlar. kanımca boktan ve stres dolu bir hayat sebebi kendisi.


  • walkman  (25.09.11 18:44:26) 
İstanbul yada Ankara için tercih edilir ama heryerde şubesi yok ve üstte belirtildiği gibi geldik/yoktun durumları sıkıntı yaratabilir...


  • bisanthe  (25.09.11 19:04:33) 
ben hiç memnun değilim açıkcası, aynı yerdeyim her seferinde başka görevli geliyor ve hepsi çeşit insanlar... vatanbilgisayar inatla sadece ups'le gonderiyor!


  • kamyonsans  (25.09.11 19:14:44) 
harika kesinlikle tek geçerim ups i. yurtiçiyle kıyaslamam bile


  • metehan01  (25.09.11 19:19:12) 
ups türkiye de en dandik kargo şirketi kesinlikle.


  • rurouni  (25.09.11 19:45:19) 
yurtiçi'yle falan kıyaslanamaz bence.

www.eksisozluk.com
  • sanal uyku  (25.09.11 20:00:13) 
yurtiçi'nin şubeleri çok olduğu için gel git sorunu yaşamazsın. ups bu konuda sıkıntılı.


  • s e  (25.09.11 22:27:12) 
Aras ve yurtiçine oranla UPS'i tercih ederim. Kargo durumuyla ilgili cep telefonunuza mesaj geliyordu bi aralar. Şu anda hangi şirket nasıl çalışıyor pek bir bilgim yok. Ancak UPS'in geniş bir şube ağı yok. Onun dışında ben bi sıkıntı yaşamadım.


  • nukleer fasist  (26.09.11 02:35:06) 
Çok kötü. Bide üstüne pişkinler. Kitapyurdu.com'dan ben yıllardır kitap alırım, hep yurtiçi olmadı aras' la eve mi kargolatırım. Dün dur bi değişiklik yapıp UPS vereyim dedim, demez olaydım.

Sürat kargodan tutun bütün kargo şirketleti adresimde bir sorun yaşamamalarına ragmen bu arkadaşlar yaşamış, saat başı hatta dk başı bakıyorum online olarak nerede olduğuna hala dağıtımda yazıyor.

Neyse saat 6 oldu bi baktım eksik adres bilgisi girilmiş 12:20 saatli olarak, e be kardeşim madem eksik adres var 12:20de girdiğin bilgiyi neden saat 18 'de yayınlıyorsun? Neyse lanet olsun dedim gittim kar kış girdim, ben bukadar dağınık bir kargo şirketi görmedim.

Bizim bakkal niyazinin dükkanı bile bundan daha derli toplu. Hatta niyazi amcayı bırak benim odam bile daha derli toplu! velhasıl kelam girdik benim kargom vardı adres bulunamamış dedim onu alıcam dedim, pişkin gibi bi özür bile dilemediler, akşam akşam söve söve eve geldim, sizi seçen top olsun.
  • erknkoksoy  (02.02.12 17:25:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.